Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03 08:43 - Изплуват зловещи нови подробности в кошмарно преспиване, където татко уж е сервирал наситено с наркотици манго смути на 12-годишни момичета
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 168 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 7.03.2024

Споделете !  

Твърди се, че бащата от Орегон, Майкъл Мейдън, на 57, е сервирал смутита с наркотици на 12-годишни момичета на нощувка на дъщеря си.

Едно от 12-годишните момичета, за които се твърди, че са били нахранени с наситени с наркотици манго смути от бащата на приятел по време на преспиване, твърди, че страховитият татко от Орегон „прави тестове“, за да види дали са в съзнание, докато се преструват, че спят.

Детето изпрати отчаяно съобщение на семеен приятел, молейки го за превоз от дома на езерото Освего, казвайки, че 57-годишният баща на приятеля й я кара да се чувства несигурна, след като я принуди и две други момичета да пият смутита, които той беше наситил с бензодиазепин – депресант, който забавя нервната система, според клетвена декларация за вероятна причина, получена от The Post.

„Така че аз „спя“, а баща й слиза и [аз] прегръщам [едно от другите момичета], защото тя беше уплашена и той продължаваше да ни отдалечава една от друга, но продължаваше да прави тестове, за да се увери, че не бяха будни”, пише в текст неиндентифицираното момиче.

„Освен това [другото момиче] не иска да се събуди и тя го направи за около 2 секунди, но тя държеше очите си затворени и не говореше“, добави момичето, преди семейният приятел да се съгласи да я вземе.

Когато семейният приятел пристигна в дома, момичето стана, за да вземе нещата си и беше посрещнато от страховития татко Майкъл Мейдън, който „изглеждаше пиян“ и пророни речта си в отговор на тръгването й, но не се опита да я спре, каза момичето .

Мейдън се предаде в затвора на окръг Клакамас в сряда, след като голямо жури издаде обвинителен акт, обвиняващ го в множество престъпления и престъпления, произтичащи от преспиването от ада на 26 август.

Момичето също каза на полицията, че е използвало „много шумна врата“, за да вземе обувките си от гаража, докато бягаше, и се „загрижи“, когато едно от другите момичета не се събуди, когато тя затръшна вратата.

Едно от момичетата на преспиването твърди, че Мейдън им е направил „тестове“, за да види дали са в съзнание, докато се преструват, че спят.

След като момичето било доведено у дома от приятел на семейството, то събудило родителите си, които решили да отидат до къщата на Мейдън в 3 сутринта, за да приберат другите две момичета, се казва в документа.

В болницата на следващия ден едно от момичетата каза на полицейския детектив Никол Палмери от езерото Освего, че все още се чувства горещо, замаяно и тромаво, докато друго дете каза, че не може да си спомни какво се е случило при „причерняване“.

Едно от трите момичета, чиято майка каза, че обикновено спи леко, описва изпадането в „плътен, дълбок сън“, какъвто никога преди не е изпитвала.

Същото момиче не можеше да ходи, когато се прибра вкъщи и трябваше да бъде пренесено в къщата, където многократно питаше „Какво се случи“, преди родителите й да решат да я заведат в болницата.

Полицията забелязала, че едно от момичетата „вървело бавно и използвало помощта на майка си за равновесие, клепачите й били тежки и тя говорела бавно“.

Нито едно от момичетата или техните семейства не са били особено близки със семейство Мейдън или не са били в дома им преди преспиването, което Мейдън е уредил, тъй като основният език на тогавашната му съпруга е японски, се казва в клетвената декларация.

Мейдън не се призна за виновен по обвиненията пред окръжния съд на окръг Клакамас.

Полицията не спекулира с мотива.

Meyden е изправен пред обвинения, включително причиняване на друго лице да погълне контролирано вещество и прилагане на контролирано вещество върху тялото на друго лице.

Съдебните записи показват, че Мейдън и съпругата му са се развели в края на миналата година, но са притежавали дом в езерото Освего по време на преспиването.

Мейдън се призна за невинен по време на обвинението си в сряда в окръжния съд на окръг Клакамас и гаранцията му беше определена на 50 000 долара, пише НЮ ЙОПК ПОСТ.


www.tinyurl.com/2bl6k3zp



Тагове:   арест,   разследване,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2067988
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930