Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2009 13:54 - 19-годишен жестоко уби приятел Ученичка падна от третия етаж на общежитие в Кърджали
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
0



19-годишен жестоко уби приятел

19-годишният Владислав Георгиев Владимиров уби и наряза трупа на свой 15-годишен приятел. Жестокото убийство е извършено на 9 март сутринта в къща на улица "Луганск" в Перник.

Трупът на 15-годишния Алберто Емилов Йорданов е бил разчленен от убиеца и така е открит от полицията. Двамата младежи са от кв. "Мошино" в Перник. Трупът на Алберто е открит в бетонна шахта в района на табаните над къщите, където е бил изхвърлен. Разкритията за потресаващото престъпление бяха оповестени от директора на Областната дирекция на МВР в Перник комисар Димитър Шереметев и окръжния прокурор Пламен Найденов. Владимиров е задържан от полицията в Перник. Той е направил самопризнания за убийството около 21.30 часа снощи. Убиецът е посочил мястото на престъплението и мястото, където е изхвърлил тялото на Алберто, пред прокурор и пред разследващия полицай. Убийството е било извършено в мазето на дома на Владислав на ул. "Луганск" в кв. "Мошино".
Момчето е убито със секира, с която са нанесени множество рани в областта на главата, лицето и тялото. Краката му са били вързани с тел, а тялото - увито с юрган и черга. Убиецът е правил опит и да изгори трупа. Владимиров твърди, че 4 години по-малкият Алберто системно му е нанасял побой и го е тормозил.
Убитото момче е било изключително здраво физически и много агресивно. Познат е на Детска педагогическа стая, срещу него има подадени жалби за побой. Проведени са разпити на хората, които последно са били с Алберто. На 9 март в 17 часа във Второ районно управление са били доведени последните двама, с които убитото момче си е тръгнало от рождения ден, на който е било на 8 март. Владислав и Алберто са били на рожден ден в кв. "Мошино" и след като си тръгнали, се сбили в района на младежкия дом. После уж изгладили отношенията си, взели си още алкохол и се върнали в къщата на убиеца да продължат да пият. В мазето отново се скарали, след което било извършено престъплението. След извършен обиск в дома на извършителя на престъплението са били иззети веществени доказателства, секирата, с която е извършено престъплението и части от трупа – зъби и кости. Взети са кръвни проби за назначаване на ДНК-експертиза от самото място.
БГНЕС припомня, че през октомври 2004 година в Перник бе извършено друго тежко престъпление. Тогава ученикът Кристиян Петров уби и разчлени трупа на 17-годишния Кристин Иванов. Кристиян направи самопризнания, според които убийството станало заради спор за 4 лв. Впоследствие Окръжният съд в Перник го осъди на 11 г. затвор, а Върховният съд потвърди присъдата. /БГНЕС

Ученичка падна от третия етаж на общежитие в Кърджали 10.03.2009 12:34   image 12
image
Снимка: Булфото

17-годишна ученичка е настанена в болница в Кърджали, след като е паднала от прозорец на общежитие в града, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал на 9 март около 3,30 часа сутринта.

По предварителни данни момичето заедно със свои приятелки било на купон.

В ранните часове две девойки от компанията решили да се спуснат по завързани чаршафи от третия етаж.

Първата успяла да се приземи успешно, но втората паднала.

С такси момичетата отишли до Центъра за спешна помощ. Пострадалата веднага била настанена в кърджалийската болница.

По случая се извършва проверка от РПУ-Кърджали и събраните данни ще бъдат изпратени в прокуратурата.
 



Тагове:   общежитие,   етаж,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2075753
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930