Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2021 08:40 - Малко преди да се метне на поршето с две девойки, дрогираният джигит Минко...
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 85 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 16.11.2021

Споделете !   Минков е прекарал известно време в Германия, но се е върнал зараи проблеми с правосъдието там 

37-годишният Минко Минков, причинил мелето в Пловдив в неделя по обед, празнувал до сутринта имен ден, пише trafficnews.bg.

Зад волана на поршето той опитал да изпревари две коли, навлязъл в насрещното се врязал последователно в дърво и уличен стълб. При удара прекършеното дърво паднало върху трима пешеходци, които са ранени. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче. 

Мъжът беше издирван от полицията, след като избяга от мястото на катастрофата. Късно вечерта снощи той се е явил в Пето РУ и е задържан срок до 24 часа. Тестът му за употреба на наркотици дал положителен резултат, като реагирал на кокаин. Взета му е кръвна проба за химически анализ.

По образуваното досъдебно производство работят разследващи от Първо РУ, на чиято територия стана произшествието.

Джипът "Порше"  е собственост на пловдивската компания "Корект Инвест", но го карал Минков. Предишната вечер той празнувал имения си ден с приятели.

Купонът продължил до сутринта, а след това той тръгнал с две от гостенките си да се прибира. По пътя загубил контрол над колата и помел колите, дървото и стълба. 

Минков е прекарал известно време в чужбина, живял е в Германия. Според негови познати е работил в строителството, но се е върнал, след като имал проблеми с правосъдието там. 

По делото е извършен оглед на местопроизшествие, разпитани са свидетели,  както и пътниците в  поршето.  Иззети са записи от охранителни камери. Продължават действията по разследването с разпити на свидетели.

Предстои да се съберат документи относно оказаната медицинска помощ н и да се установи с назначаване на медицинска експертиза характера и вида на причинените им телесни повреди.

Предстои назначаването на автотехническа и автооценителна експретизи, тъй като следва да се установи механизмът на пътното произшествие, респективно извършените нарушения по Закона за движение по пътищата от участниците в него.

Следва да бъде назначена химическа експертиза на кръвната проба на шофьора и оглед на приобщените по делото записи на охранителни камери.

Действията по разследването продължават. 



www.tinyurl.com/yjnfqhx6




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2056082
Постинги: 4558
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930