Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2021 11:19 - Стана ясно кой е разкрил убийцата на Божан
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 273 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 28.10.2021

Споделете !   Сред хората в квартала Красимира минавала за силно набожна.

Изповед пред свещеник разплете жестокото убийство в пловдивския квартал „Кючюк Париж“, пише "Монитор".

Полицията и прокуратурата успяха да запазят в тайна зловещия инцидент. Престъплението е станало в пловдивския квартал вечерта на 21 октомври.

Четири дни по-късно от полицията в града излязоха само с лаконично съобщение, че е образувано досъдебно производство в Първо районно управление във връзка с настъпила смърт на 28-годишен мъж. Едва с гледането на мярката на извършителката станаха ясни и някои подробности по случая.

За смъртта на 28-годишния Божан е задържана 35-годишната му бивша приятелка Красимира Лалева. Сред хората в квартала Красимира минавала за силно набожна.

Именно това е причина да бъде разкрита. След престъплението тя отишла да се изповяда при свещеник, който, след като чул ужасяващите подробности, съобщил в полицията. Според източници от досъдебното производство тялото на 7 г. по-младия Божан е намерено в банята. Смъртта му е настъпила след удар по главата с твърд предмет, който най-вероятно е физкултурна гира.

След убийството Красимира направила опит да изгори тялото, но не успяла. В окръжния съд беше гледана мярката за неотклонение на Красимира Лалева. Магистратите са я оставили зад решетките. В определението си съдът се опира на фактите, събрани до момента от разследващите за обоснованото предположение, че обвиняемата е извършила престъплението. Според магистратите има опасност Красимира да се укрие или да извърши друго престъпление, ако не й бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Не е ясно и дали Красимира е обвинена за умишлено или за предумишлено убийство, тъй като и до момента от прокуратурата в Пловдив отказват всякаква информация по тежкия криминален инцидент.

Със сигурност е ясно, че 28-годишният Божан е бивше гадже на по-възрастната със седем години Красимира Лалова. Тя не е семейна и няма деца, сочат данните от нейните съседи в Кючука. Между нея и Божан имало скандал вечерта на 21 октомври. След това главата на мъжа била размазана.

Съседите на Красимира бяха потресени от новината, че познатата от квартала жена е автор на тежко престъпление. Те недоумяваха как уж много набожната Красимира може да размаже главата на приятеля си.

Хората от околните блокове разказват, че полицейските коли цяла нощ са светили около блока. Полицаи разпитвали всички в околността и обръщали контейнерите за боклук, за да търсят гирата. Съседи разказват, че младата жена от 3 г. била безработна и се мотаела по околните градинки. В последно време дори нямала ток в апартамента, защото не го плащала. Обитатели на околните апартаменти усетили миризма на дим, когато Красимира се опитвала да изгори трупа на Божан.

Баща й починал преди години и оттогава Красимира живеела сама. Майка й също починала преди време, а тя пишела стихове, в които оплаквала тежкия си живот. Красимира имала и две сестри, които били учителки, но те не поддържали връзки с нея. Лалева се хващала понякога на работа, но напускала след няколко дни, защото била все недоволна.

Според хора от блока на Красимира в последните дни тя била много напрегната. Официална информация за мотивите за престъплението няма. Но се предполага, че в основата му стои ревност към по-младия със 7 години Божан.



www.tinyurl.com/yeaebwwp




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2056468
Постинги: 4567
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930