Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2021 11:19 - Трагедия без край: Свекървата на убитата от мъжа си фермерка Краси иска да я вади от гроба
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 252 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 24.09.2021

Споделете !   Зверството бе извършено в пловдивското село Бегово от доскорошния любим на жертвата-Любомир Петров  

На трагичния за цял свят 11 септември, когато преди години терористи сринаха със земята кулите-близнаци в Америка, една жена, непозната за никой, за втори път преживя над гроба на внучката си своя 11 септември.

Точно тогава се навърши 1 година от смъртта на 22-годишната Красимира Куковска. Зверството бе извършено в пловдивското село Бегово от доскорошния любим на жертвата-Любомир Петров.

Дочка Колева е от Хисар, тя е баба на Красимира. Срещаме се случайно, а мъката и страданието са отнели вечната усмивка у възрастната жена. През сълзи нарежда: „На годишнината от смъртта на Краси отидохме в Бегово на гробищата, нямаше ги там нито свекърът, нито свекърва й.

Само в БЛИЦ: Свекърът на убитата от мъжа си арендаторка в Пловдивско краде яко от мъртвата си снаха

Свекървата не ни дава да правим паметник на внучката, каза, че ще бъде направена аксхумация на тялото на Красимира. Дали някой и е разрешил, не знам. Не знам и защо иска това, като нейният син си призна, че е убил внучката ми. Колкото повече време минава, толкова повече мъката ми се увеличава и сълзите ми не спират“, нарежда разстроена възрастната жена. 

Тя разказа още, че след убийството на Красимира, двете й деца, които сега са на 1 година, а голямото момиченце вече почти на 3 години, съдът е дал правнуците за отглеждане на майката на убиеца. „Те празнуват, смеят се, живот си живеят, а аз не спирам да плача, моето дете е закопано в земята и винаги ще остане на 22“, не спира да ридае Дочка. 

Децата тя и съпругът й имали право да виждат веднъж в месеца за по час в общинското село Калояново. Дочка иска да отгледа децата, тя има малък бизнес, чувства се жизнена и пълна с енергия заради малките. В момента се води дело за попечителство и тя, както й дъщеря й, лелята на Красимира, се надяват силно съдът да присъди момиченцата на тях. 

Междувременно, преди месец стана ясно, че съдът в Пловдив тайно и без никаква разгласа е пуснал убиеца Любомир Петров под гаранция от 70 хиляди лева. Медиите разбраха за това едва след като от съда пуснаха съобщение, че прокуратурата протестира  и настоява 21-годишният младеж отново да се върне в ареста, което и стана.

Както БЛИЦ съобщи, миналият септември Пловдивско осъмна с ужасяваща вест. Мъртва в дома си в Бегово бе открита младата майка. Пред лекарката, която Любомир и родителите му извикали,  казали, че са намерили младата жена бездиханна. Лекарката обаче видяла малка дупчица от сачма в областта на сърцето на жертвата и сигнализирала полицията.

Повече от две седмици Любомир разиграва ченгетата от Хисар. Първо твърдеше, че я е намерил починала, после, че се е самоубила. За доказателство беше натискал до посиняване единият от големите пръсти на крака на Красимира към спусъка на въздушната пушка, с която я е убил.

След това направи самопризнания, че неволно я е застрелял, докато се карали и боричкали. Понастоящем Любомир Петров е с повдигнато обвинение за умишлено убийство. Предстои процесът да стартира в Пловдивския окръжен съд.

Разкрития в БЛИЦ: Изневери, оргии, комар зад убийството на 21-г. арендаторка Красимира

Пред репортера на БЛИЦ  Дочка Колева сподели още, че хората от Бегово и региона са изцяло зад нея. Постоянно като я срещали и казвали, че трябва да бъде силна, да се държи, че вярват, че истината ще възтържествува. Тя каза, че семейството на Любомир, което е от съседното село Сухозем, не се  славело от край време с добро име. Свекърът бил съден за кражби и побоища, а братът на Любомир имал работа с наркотици. 

„Знам, че няма да върна красивата си внучка от гробищата, но поне искам да отгледам децата й, да се успокоя, да има възмездие за Любомир, който и до сега не си признава, че е планирал убийството предварително и то е умишлено.

Те като погребахме Красимира, изнесоха всичко от дома й. Каквото е имало-ценности, пари, всичко. Свекър й беше хванат с ремарке семена жито и слънчоглед да изнася от хангара на Красимира. Ремаркето е конфискувано от полицията. Всичко това те правят за пари“, не спира да плаче Дочка.

По информация от разследващи Любомир е  убил Красимира малко след като тя го е изгонила завинаги от живота си. Младата жена имала богато наследство от починалите си родители-стотици декари с житни, розови и зеленчукови насаждения. Въпреки, че останала млада сираче, Красимира добре се справяла и ръководела стопанството.

За разлика от нея обаче Любомир само мързелувал, гонел работниците и викал по тях, харчел безумно хиляди левове за безполезни и глупави неща. Имал любовница, споделила Красимира с братовчедка си. 

Според приятелки на Красимира Любомир умишлено е планирал да заживее с нея, направил й две деца за кратко време, въпреки, че тя не желаела второ, защото вече го била разбрала какво представлява. Всичко било планирано заради парите и наследството, с които тя разполагала.



www.tinyurl.com/yg2kd4rw




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2062016
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930