Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2021 14:58 - Скандални разкрития за кървавия Емин, убил млад мъж в Айтос
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 3.09.2021

Споделете !   Къщата, пред която става инцидентът, е на 31-годишния убиец

Изплуваха брутални подробности за нелепата трагедия в Айтос, която завърши фатално със смъртта на 30-годишен мъж. 

Жертвата е Хюсеин А. от руенското село Скалак, съобщава "Флагман", позовавайки се на свои източници. 

Припомняме, че инцидентът стана късно нощи на ул. „Паскал Янакиев“. 31-годишният Емин М. от с. Поляново, общ. Айтос и Хюсеин се скарали. Емин забил юмрук в лицето на Хюсеин. От удара младият мъж е паднал на земята и ударил главата си. Той е получил черепно-мозъчна травма и издъхнал на място. Безжизненото му тяло е открито от случайни минувачи. 

Къщата, пред която стана инцидентът, е на Емин. Там доскоро живеела възрастна и болна жена, която преди месеци е починала. 

„Той направи някакви врътки, май намери някакъв човек да я гледа известно време и срещу това придоби имота, но не се знае как точно. Обаче пенсионерката не беше изобщо добре и не се знае дали е осъзнавала какво се случва. Сега нейните роднини заведоха дело срещу Емин, че неправомерно е придобил имота. В момента процесът е в ход“, разказа съсед на арестувания. 

Старата къща е изоставена и никой не живее в нея. Преди години, докато бабата е била жива, имало е наематели. 

Вчера Емин карал мерцедеса си по ул. „Паскал Янакиев“, минал случайно покрай къщата и видял, че има някакво движение. Там е бил Хюсеин. Започнал да му крещи и държи сметка какво търси в имота му. Тежкият му юмрук в лицето на Хюсеин се оказал фатален.

Така старата къща, която е придобита по съмнителен начин и за която се водят дела, се превърна за него в проклятие, а за Хюсеин – в лобно място. 

Емин е женен, с едно дете. От години живее в Париж със семейството си. Съпругата му е лекарка. В с. Поляново идва през летните месеци да види родителите си. 31-годишният мъж демонстрирал охолен живот - обикалял по скъпи заведения, карал чисто нов Мерцедес С класа, от която не слизал, откакто е в България. 

„Държи се много тежко, чупки, стойки с колата – голяма работа е станал. Надува се, вече почти не поздравява никого в селото. Вчера – няколко часа преди инцидента с Хюсеин, не се разбира със съседите си, тормози ги, вчера дори е подаден сигнал срещу него. Тръгнал с колата да преследва комшията си, който вървял по улицата. Психически тормоз. Карал бавно зад него, за да го дразни. Синът на тормозения съсед дори е споменал, че има какво да му се случи на Емин с това нагло поведение. 

Сега Емин е зад решетките за 24 часа, но се очаква арестът му да бъде удължен и срещу него да бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост. Ако бъде признат за виновен при по-нататъшен процес, той ще бъде наказан с лишаване от свобода до 5 години.



www.tinyurl.com/yzmhyssw



Тагове:   арест,   убийство,   присъда,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2056536
Постинги: 4567
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930