Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2021 09:02 - Странни подробности за арабския обир на чейндж Несебър
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 19.07.2021

Споделете !   До днешния екшън – с кражба, побой, преследване и арести се стигнало заради наивността на Мохамед Амжад

25-годишният Мохамед Амжад успя да поработи като дилър на чейндж бюро в несебърския хотел „Синя Перла“ по-малко от две седмици, след което днес реализира престъпление и стана жертва на престъпление едновременно.

Чужденецът пристигнал в Бургаска област преди четири години от Палестина и успял да си издейства документ за самоличност на временно пребиваващ, който подновявал на всеки шест месеца.

До този момент нямал криминални прояви, изкарвал прехраната си в различни заведения в курорта. Приятният външен вид на младежа привлякъл вниманието на собствениците на чейндж бюрото, които имали огромна нужда от персонал. До днешния екшън – с кражба, побой, преследване и арести се стигнало заради наивността на младежа, пише "Флагман".

Вчера и днес около обед момчето станало свидетел в чейндж бюрото на много пари. Решил, че ако задигне няколко хилядарки, шефовете му изобщо няма да забележат. Около 17 ч. изтичало работното му време и той решил, че може да си тръгне с малка част от левовете, предвидени да се заключат в касата за банката утре.

Идеята на Мохамед била заедно с още четирима негови приятели да се повеселят в Бургас. В торбата имало между 7 и 9 хиляди лева, които дилърът просто пуснал в бързината.

 

За по-малко от двайсетина минути обаче шефовете усетили, че има нещо нередно с наличността на сумите. Охраната на хотела допълнително засякла окаяната „Опел Астра“, в която Мохамед се метнал заедно с четирима негови авери.

От една страна, след подадения на тел. 112 сигнал маршрутът на Опела бил засечен към Поморие, а от друга, по пътя съучастниците са се скарали как да си разделят плячката. Четиримата пребили палестинеца и го изхвърлили малко преди Поморие, тъй като усетили, че край тях се движат патрулни коли и вероятно ги очаква засада.

На бензиностанция „Петрол“ при влизането на Опел Астрата в Бургас са арестувани четиримата, за което "Флагман" съобщи по-рано днес. Те са отведени в 5-о РУ за разпити, парите били у тях. Към момента те се описват.

Поморийските ченгета намерили в канавка изхвърления Мохамед и го изпратили в болница, тъй като изглеждал зле.

Полицейската операция е проведена успешно и без риск за останалите участници в движението от служители на РУ-Поморие и 5-о РУ-Бургас.


www.tinyurl.com/ykydwksg



Тагове:   арест,   кражба,   присъда,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043695
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031