Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2021 08:29 - Скандална развръзка с циганчето Фончо, което шофира БМВ и позира с пистолет в ръка
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 106 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 8.01.2021

Споделете !  

Работим с представителите на Агенция за закрила на детето, заяви шефът на полицията в Пазарджик - Мирослав Стоянов

Едва 300 лева глоба ще плати дядото на 10-годишния Фончо, който е дал на детето да шофира мощно БМВ. Това огласи шефът на ОДМВР - Пазарджик-Мирослав Стоянов в ефира на Нова тв.   БЛИЦ припомня, че 50-годишният дядо бе дал на внука си да кара мощното возило из Пещара. Той стои на задната седалка на колата, а отпред майката на Фончо го подстрекава и ръси комплименти какъв е тарикат.

"Незабавно образувахме проверка. Най-важният акцент, който се постави е предоставянето на превозно средство на малолетно лице от неговия 50-годишен дядо", заяви Стоянов. "Съставен е акт по закона за нарушение на пътищата. Ще му бъде наложена парична санкция глоба от 300 лв. Вървят процедури", добави той.   "Бяха установени и снимки, на които се вижда, че детето позира с пистолет. Той е газов, закупен законно и тъй като режимът след закупуване е уведомителен. Всичко е в нормално, но е укорим моментът, че се предоставя в ръцете на дете, което е малолетно. Оръжието е предоставено от баща му", каза още полицаят. "Укоримо е да се предоставя газов пистолет в ръцете на едно невръстно дете. Работим с представителите на Агенция за закрила на детето", продължи Стоянов:

"Когато приключи проверката ще се разбере има ли данни за нарушение от страна на родителите и какви санкции ще има за тях. За момента колегите са работили само по въпросния клип, но има данни, че колата е предоставяна на 10-годишното дете и друг път" завърши той. В разговора се включи и Невена Стефанова от Отдел за Закрила на детето в Пещера.   "Самосезирали сме се по повод публикация в социалните мрежи", поде тя. "Той заедно със своята баба и дядо са се завърнали от Англия за новогодишните празници. При спешното социално проучване се установи, че детето се отглежда при отлични условия. То е енергично, жизнено и в добро емоционално състояние. Има самочувствие и съжалява за извършената проява", каза тя.

"Със семейството също се проведоха срещи, разговори и консултации. Те заявиха, че на 6-и януари отново се завръщат в Англия поради което правомощията на „Отдел защита на детето“ са ограничени", каза Стефанова. "Възмутителна е ролята на бабата и дядото по бащина линия и затова искахме да ги насочим да ползват социални услуги, но те не желаят", завърши служителката.



www.tinyurl.com/yxftr3k6



Тагове:   арест,   акция,   присъда,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043906
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031