Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2020 08:20 - Докато родителите планират бъдещето ѝ, тя подготвя тяхното убийство
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 102 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 16.10.2020

Споделете !  

Момичето е осъдено на доживотен затвор

Дженифър Пан е родена през 1986 г. в канадско семейство от азиатски произход. Раждането и носи много радост на родителите ѝ, които я виждат като бъдеща олимпийска шампионка. Това обаче не е единственото, което те планират за живота на дъщеря си. В отговор на техните амбиции, тя плете мрежа от лъжи и планира да ги убие. Дженифър не се радва на детството си, защото ежедневието ѝ включва куп извънкласни дейности – пиано, флейта или фигурно пързаляне. Олимпийската мечта на близките ѝ се изпарява, когато скъсва връзки на коляното, съобщава „Ел Паис“, цитиран от БГНЕС. 

Оказва се, че тя е фалшифицирала оценките си от колежа и плете истинска мрежа от лъжи, в която понякога попада като в капан. В оркестъра, където свири, среща Даниел. С него започва връзка, която остава скрита от родителите ѝ. Те искат Дженифър да учи фармация в Университета Райърсън (Торонто). Тя обаче не е приета, тъй като не е завършила колеж. Това са два факта, които тя фалшифицира с документи за дипломиране и писма за допускане. Как прикрива отсъствията? Купуването на учебници и гледането на документални филми я правят да изглежда като примерна студентка по фармация. Тя не споделя общежитие със свои колежки, а живее с приятеля си, а когато идва време да се дипломира, измисля предполагаеми проблеми, така че родителите ѝ да не присъстват на събитието, в което тя, на практика, не участва. Как живее през цялото това време? За пред семейството си – печели от дейност в лаборатория, но реално работи в ресторант.

Цялата схема на Дженифър започва да се разобличава, след като родителите ѝ я заподозират в измама. Те откриват, че не работи в лаборатория, принуждават я да напусне работата си и инсталират GPS в колата ѝ. Това, което не могат да проследят, са плановете ѝ за тях. Жената възобновява приятелството си със съученик от гимназията - Андрю Монтемайор, който ѝ споделя, че иска да убие баща си. При което тя си помисля да направи същото. Тя намира човек, на когото предлага да извърши престъплението за 8 500 евро. Така на 8 ноември 2010 г. Дженифър отворя вратата на къщата за нападателите и гаджето си: те завързват семейство Пан и извеждат момичето горе. На долния етаж е извършено престъпление, при което майката губи живота си, а бащата оцелява. За пред полицията Дженифър твърди, че страда от депресия. Планирала собствената си смърт, но убийците се объркали и нападнали родителите ѝ. Жената обаче е призната за виновна и осъдена на доживотен затвор.



www.tinyurl.com/y5kkzdp3



Тагове:   арест,   убийство,   присъда,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043953
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031