Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2020 09:51 - Проф. Христо Мермерски: Открих убиец на рака, лечение на шипове за 5 дни и най- добрата имунна бомба
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

дата: 28.09.2020

Споделете !  

С вълшебен мехлем лекувам шипове за 5 дни

Проф. Христо Мермерски е известен агробиолог с две докторски дисертации.

Той е бивш зам. – министър на земеделието. Работил е 10 години във Вашингтон, специализирал е в Англия и Германия. Преподавал е в 200 университета в 63 държави, автор е на 23 книги за здравословното хранене.

– Започнаха великденските пости. Ще успеем ли да пречистим организма си от натрупаните мръсотии, проф. Мермерски?
– Митрополит Йоаникий ми съдейства да организираме една среща с патриарх Неофит. На нея предложих съвместно с Църквата да прокламираме специален режим на хранене на млади и стари. От една страна, той да ни пречисти духовно, а от друга – да изхвърли натрупаните мръсотии в човешкия организъм. Тъй като във всяка наша клетка има поне 10 микроба. Но идеята до никъде не стигна.

 

– На всички ни омръзнаха поученията – да не ядем тлъсто, сол, захар, въглехидрати. Няма ли по-проста рецепта за физическо здраве?
– Аз твърдя, че всяка крайност е вредна. И веднага мога да кажа поне 3-4 уникални рецепти, които напълно гарантират здравето на всеки от нас.

– Примерно колко полезни са морковите, нали?
– О, не, друга. След 4 април т.г. за всички ще бъде достъпна една проста, евтина и невероятно полезна храна. Бомба – убиец на микроби и ракови клетки. Започва масовото производство на моето кисело мляко, за което съобщих първо в „Ретро” още миналата година. Девет години маам крачоли насам-натам, за да извоювам производството му и сега то започва в „Опицвет”. Млякото, което ще е евтино, решава страшно важни здравни въпроси, защото съдържа 6 уникални бактерии и един пребиотик. Върху него се захващат пробиотичните бактерии и изяждат всички мръсотии, натрупани в организма ни от лошата храна, вода и замърсения въздух. Само след 10 дни те изцяло се изхвърлят от тялото ни. Второ: пием антибиотици като луди. Те превръщат храносмилателната ни система в един цървул и унищожената й микрофлора трябва да бъде възстановена. Това го прави моето мляко.

– Но също и обикновеното кисело мляко!
– По-бавно и не толкоз ефективно. Тъй като бактериите в моето мляко се хранят с натрупаните холестеролни плаки в кръвоносните съдове, отварят ги и подпомагат и сърцето. Най-важното – в началната фаза на развитие на раковите клетки тези бактерии проявяват голяма активност и ги унищожават. А ако към млякото се прибави по една лъжица пектин и мед – то се превръща в атомна бомба срещу поне 10 болести.

– Преди дни излезе класация на дебелите нации. Според нея българите държим първенството по този показател в света, защо?
– Тъй като България се е превърнала в една шкембеджийница, в която всички готвят. Ами вижте телевизиите – готвят разни женици, артисти, певци, готвят манекенки. Мога да дам един милион примери – миналата неделя по БНР една журналистка каза следното (обърнете внимание!): взимате 700 г брашно, 350 г захар, 250 г мед и мая и правите този сладкиш. Можете ли да си представите каква взривоопасна по отношение на въглехидратите смес се получава. И всяка неделя тази жена ни облъчва от ефира с подобни безумия. Убийствено предаване!

– Е, поне Ути Бъчваров не е такъв!
– Пълни глупости! Предаването на Ути Бъчваров по БНТ е повече от отвратително. Даже поисках официална среща с генералната й директорка. Показват Ути Бъчваров по 4 пъти на ден. Той е манекенът на освинването ни – мой термин, който показва превръщането ни в угоени прасета. Защото когато се започва да се готви нещо, трябва да се знае за кого е предназначено ястието! Не може да се готви въобще, както прави Ути. Все едно да се доверяваме на хороскопите – на едно бебе примерно му се пада успех в службата, а на мен – много любов.

– Какво по-точно не ви харесва в този човек?
– Това, че проповядва престъпен начин на хранене. И не е само той, вижте колко тв канали денонощно бълват вредни, мазни и солени рецепти за гозби. А сега пък гледаме и коя майка готвела по-добре. Навсякъде – готвене, готвене до самоубийство.

– Г-н професоре, но нали добрият апетит е показател за добро здраве? Тежко болните отказват да се хранят.
– Тук не става дума за това. А за продуктите, природните храни, които трябва да присъстват на трапезата ни. Българинът например по традиция обича фасула. Той е уникален – предотвратява развитието на раковите заболявания. Ако всеки ден човек изяжда по една малка паничка фасул, на 30-ия ден лошият холестерол ще бъде изгонен. А ако прибавим и 2 ябълки дневно – ставаме бетон.

– Наистина ли в България сме свикнали доста да ядем?
– Има такова нещо. Познавам хора, които се освинват от ядене и единствено си повтарят, че от утре 2 дни нямало да ядат. Но след 1 час викат – гладен съм. Тъй като се е разтегнал стомахът им. И защото нямаме култура на хранене. С това пък поголовно готвене в медиите съвсем ни унищожават. Едно е храненето на един физически работник, който копае в мината и носи чувалите. Само за 4 часа той изгаря натрупаните калории. Друго е цял ден да висиш на бюрото и да трупаш сланина по корема и бедрата си – за жалост, в 90% от случаите.

– Бихте ли споделили някоя здравословна рецепта, проверена в практиката!
– Мнозина не обичат да повтарям за ползата от морковите, които бързо повишават имунната система. Доказано е вече, че се превръщат в китайска стена срещу раковите заболявания и свободните радикали, които разрушават клетките в нашия организъм. Но ще споделя нещо съвсем ново, което ще помогне на стотици хиляди хора с проблеми със сърцето. Взимате 1 л домашно червено вино, слагате в него 14 стръка нарязан магданоз, 2 лъжици ябълков оцет. Сместа се вари 10-15 минути. Когато изстине, се прибавят 300 г мед и 200 г алое вера и се получава т.нар. еликсир на боговете. Честна дума, нищо по-хубаво през живота си не сте пили! Пие се 3 пъти на ден по 1 лъжица, Действа на сърцето и на целия организъм. Ако някой не спази дозата, няма страшно. Който не може да издържи, нека изпие и цялото шише наведнъж. Няма да умре, напротив ще възкръсне!

 

– Неотдавна съобщихте, че сте създали лекарство срещу високото кръвно, което според всички доктори е нелечимо. Разкрийте тайната на най-новия ви препарат!
– Всички тръбят, че има заболявания, които съвременна медицина не би могла да лекува. Примерно шиповете – тя не ги лекува. Само че аз само за 5 дни мога да стопя всички шипове, които причиняват адски болки на хората. Естествено, че рецептата на моето мазило е тайна. Само ще спомена, че в него използвам настърган хрян и тесто. Слага се то върху една кърпа и се притиска силно върху кожата на болното място (предварително намазано със зехтин). Стои се поне 25 минути. И край на болките.

– Колко хора сте отървали от това зло?
– Доста. На първо място – себе си. Имах шипове на врата, но вече нямам. С мазилото се премахват върховете на шиповете, които притискат нервите и увреждат и вестибуларния апарат. Някои хора не могат да говорят от страхотно главоболие, не могат и да пазят равновесие.

– Добре, а как ще се справите примерно с нелечимата гангрена? При нея режат крайниците?
– Аз не режа крака дори в последната фаза на инфекцията. Взимам 1:1 морска сол с оцет и с ракия, и ги налагам непрекъснато (това се прави денонощно). Крайникът от моравосин започва да изсветлява. Ако инфекцията е стигнала чак до колената, потапям крака в дълбок съд с много висока температура на водата. За да се предизвика изтичане на натрупаната гной в тъканта. Имах човек с отрязан крак, който получи гангрена и в другия. Искаха да му го отрежат. Спасих го. Лекувам доста просто и хепатит с илачи, които струват само 4 лв. Както и пиелонефрит – не е нужно пациентите да лежат в болници по 6 месеца, аз се справям само за 2 дни.



www.tinyurl.com/yxastf9d



Тагове:   лек,   билки,   лекарства,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2044700
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031