Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2020 11:16 - СЪВРЕМЕННО ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА В СИРИЯ...ВЪЗКРЕСЯВАНЕ И ЗАШИВАНЕ НА РАЗЧЛЕНЕНИЯ ОТ ДАМАСК!!!
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0



 image  

Съвременно чудо на Божията Майка.През декември 2004 година Близкият Изток бе потресен от историята на един саудитски арабин – мюсюлманин, който разказа пред медиите за потресаващото чудо, променило неговия живот, както и съдбата на цялото му семейство. Той се оженил преди години за една девойка - богата мюсюлманка.

Изминали десет години брачен живот, но семейното им щастие било помрачено от факта, че нямали деца - въпреки, че имали много пари и ходили при много лекари. Родителите му го карали да си вземе и втора жена, като задържи и първата, тъй като законът им позволява да имат до четири жени. За да си почине за малко от притесненията, саудитското семейство се отправило на пътуване в съседна Сирия. Когато стигнали в Дамаск, мъжът наел лимузина с шофьор-екскурзовод, за да ги разведе и им покаже всички забележителности на страната. Но било трудно да се скрие тъгата им. Шофьорът забелязал това. След една седмица, като си отпочинали добре, шофьорът добил кураж и ги попитал, защо не изглеждат доволни, да не би да е виновен той в нещо, за да не им хареса това пътешествие. Тогава те му се открили и споделили за проблема с безплодието си.

Шофьорът, който също бил мюсюлманин, им разказал, че тук в Сирия, православните християни имат манастир "Света Богородица Сейданая". И мнозина бездетни прибягват към чудотворната икона на Пресвета Богородица, която се намира в този манастир, както е чувал. Там им дават от фитила от кандилото, горящо пред тази чудотворна икона, те го поглъщат и тогава Дева Мария на християните им дава чудо, според желанието и вярата им. Които отивали с вяра там, християни или мюсюлмани, техните молитви се сбъдвали. Въодушевени от чутото, саудитския арабин и жена му казали на шофьора: „Закарай ни веднага там при Сейданая - Владичицата на християните и ако мечтата ни се сбъдне и се сдобием с дете, ще дадем 20 000 долара на теб и 80 000 долара на манастира!”

Така саудитците се озовали в светата обител и се поклонили с вяра и надежда пред чудотворната икона на Пресвета Богородица. Дали им и от фитилчето на кандилото. Завърнали се благополучно у дома си в Саудитска Арабия и жената веднага забременяла! След девет месеца родила едно очарователно момченце, здраво и красиво. И двамата родители били убедени, че това е чудо на Пресветата Богородица Сейданая.

След като съпругата му родила, саудитският арабин, преливащ от щастие и благодарност, побързал да изпълни оброка, който бил дал. Обадил се по телефона на сирийския шофьор и му заръчал след два дни да го чака на летището в Дамаск, защото чудото е станало, жена му родила здраво момченце, и той иска да отиде да благодари на Богородица в Нейния манастир.

Шофьорът потвърдил, но веднага в главата му се родил дяволски план – да убие саудитеца и да ограби всички пари, които той имал намерение да дари на светата обител. За да изпълни зловещото си начинание, взел двама свои приятели. И така, тримата сирийци отишли на летището в уречения ден и час, за да посрещнат саудитеца. Взели го от летището с лимузината и по пътя щастливият родител им казал, че с радост ще даде и на приятелите на шофьора по 10 000 долара. Но те, вместо да го закарат в манастира, го завели на едно безлюдно място и го заклали, като първо му отрязали главата, а след това разчленили и тялото му на части. Обрали преди това парите му и всички скъпоценности, които нещастният човек носел в себе си.

Тъй като мястото им се сторило неподходящо да заровят в земята тленните останки, те ги натоварили в багажника и тръгнали. Но на магистралата им се повредила колата и те спрели, за да видят какво се е случило и защо е спрял двигателят. Един пътник, който минавал оттам с колата си спрял, за да им помогне. Но убийците, страхувайки се да не бъдат разкрити, го отпратили грубо. Човекът обаче забелязал, че от багажника на колата им капе кръв по асфалта и след като се отдалечил се обадил на полицията, защото тримата му се сторили подозрителни. Полицаите пристигнали начаса и наредили да отворят багажника. Щом го отворили, саудитският арабин се изправил и излязъл навън жив и здрав, макар и целият в кръв!
- Слава на Бога! – казал той. – Току-що Света Богородица привърши зашиването на последните шевове на шията ми тук отпред, след като първо ми заши цялото тяло...
Убийците му, като го видели, загубили разсъдъка си и с белезници на ръце ги завели в психиатричен затвор. А саудитският арабин отишъл за освидетелстване на невероятното чудо. Видели го съдебни лекари, експерти-полицаи и установили, че е прясно заклан и прясно зашит, което и засвидетелствали с подписите си. Шевовете били и все още са явни. Човекът изглеждал като прясно сглобен. Той изповядвал пред всички какво се е случило:

- Бях зверски заклан, но Пресвета Богородица ме заши и със силата на Своя Син ме възкреси!
Впоследствие, възкръсналият от мъртвите саудитец събрал всички свои близки и се върнали в Сирия. Отишли в манастира, благодарили на Пресвета Богородица Сейданая с молитви и славословия, и вместо сумата от 80 000 долара той дарил на манастира 800 000 долара - за великото благодеяние, което му сторила Пресветата.
Този саудитски арабин и днес продължава да разказва за това разтърсващо свръхестествено събитие в живота си, като започва винаги с думите „Когато бях мюсюлманин, ми се случи това и това...”, заявявайки по този начин, че вече не е мюсюлманин - нито той, нито семейството му.

За това потресаващо съвременно чудо свидетелства архимандрит Игнатий - игумен на св. Обител на Пастирите, Бет Сахур, край Витлеем.

image

image

image

image

image

 

 

Взето от фейсбук страницата на Иван Генов


www.tinyurl.com/szxeumu



Тагове:   вяра,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2044091
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031