Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2019 15:17 - Красиви шия и деколте - няколко полезни съвета
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

дата: 22.07.2019

Най-важното е никога да не пропускаме да нанасяме от крема си - в посока отдолу, нагоре

ного често в старанието си да се грижим за кожата на лицето ни, така че тя да бъде свежа, млада и красива, пропускаме една много важна зона - тази на шията и деколтето. Тя е толкова нежна и в същото време подценявана, че за жалост лесно може да издаде възрастта и цялостното ни състояние.

Най-важното е никога да не пропускаме да нанасяме от крема си - в посока отдолу, нагоре. Но какво още можем да направим, за да имаме красиви шия и деколте, научаваме от влогърката Наталия в новото видео в канала Natali"s Beauty във Vbox7.

Упражнения

За да имаме красива, стегната кожа и за да елиминираме възможността за двойна гуша, бихме могли да правим мънички, но много ефикасни упражнения.

Например: Разтегнете първо добре областта. Правете въртеливи движения в двете посоки по 10 пъти преди старт на упражненията. След това изтеглете брадичка нагоре, стремейки се да опънете мускулатурата на врата, колкото е възможно. Не бива да изпитвате болка. После започнете да отваряте и затваряте леко уста, сякаш дъвчете дъвка. Направете го с повторение 10 пъти.
Изтеглете леко брадичката вляво и повторете, след това вдясно и повторете. Накрая за да отпуснете мускулите, направете няколко кръгови движения с главата.

Упражненията са елементарни, но със сигурност напрягат областта.

Масаж

Много често масажните движения в зоната на шията и деколтето са подценявани. Истината обаче е, че кожата в тази зона е дори по-деликатна от тази на лицето и е важно как я третираме.
Ако искате да масажирате, запомнете - посоката на движения трябва да бъде винаги отдолу нагоре с вертикални движения.

Масла

Ако искате да поставяте масла за обогатяване на тази зона, те трябва да бъдат леки и възможно в най-естествена форма. Кокосовото масло не е едно от тях. Спрете се на масло от авокадо или евкалипт, бадемово масло или масло от роза.

Подхранваща маска

За красива кожа в областта на шията и деколтето, направете маска от един намачкан банан и 2 супени лъжици зехтин екстра върджин - нанесете богато, полегнете за 15 минутки и се отпуснете. Измийте внимателно само с хладка вода.

Стегната кожа без пори

Един страхотен трик особено в летните горещини е да освежавате кожата си, като втривате кубчета лед в нея. Разбира се, бъдете внимателни да не настинете!

Гримът 

Изключително важно е, когато се гримираме, да не пропуснем да прелеем основата си към врата, за да нямаме резки линии тип "маска". Освен това обаче бихме могли да накараме кожата на деколтето ни да засияе още повече, ако топнем с пухкава четка в бляскав бронзант или мъничко хайлайтър и поставим по деколтето.

След това обаче не пропускайте да почистите кожата от грима старателно.



www.tinyurl.com/y2cfg76v



Тагове:   красота,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2053961
Постинги: 4552
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930