Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2019 14:05 - СОДОМ И ГОМОР - Милионер и жена му, закопчани след секс с моделка, проговориха за смъртта
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 155 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.06.2019 14:58


 image  

Голото тяло на Смит бе открито на 7 декември 2017 г. край сграда в Куала Лумпур, в която на 20-ия етаж живеят Алекс и Луна Джонсън 
image
Биткойн милионерът Алекс Джонсън и съпругата му Луна, заподозрени в съпричастност към смъртта на 18-годишната холандска моделка Ивана Смит, дадоха първото си интервю след бягството от Малайзия, пише „Дейли мейл”. Голото тяло на Смит бе открито на 7 декември 2017 г. край сграда в Куала Лампур, в която на 20-ия етаж живеят Алекс и Луна Джонсън. Момичето е паднало от балкона им, летяло е 60 метра и се е ударило в покрив. В кръвта му са открити следи от алкохол, кокаин и PMMA — амфетамин с действие, наподобяващо това на екстази.

„Нямаме никакво отношение към смъртта й”, казва г-н Джонсън пред „Дейли мейл”.   „С Ивана бяхме приятели. И двамата имахме отношения с нея. Във фаталната нощ тя тръгна с нас доброволно. Съжалявам, че не можахме да прекараме повече време заедно. Загубих приятелка”, добавя Луна.  „В брака си се радваме на компанията на други жени”, признава 45-годишният й съпруг. На 6 декември Алекс и Луна срещнали Ивана в нощен клуб и я поканили на гости. На записи от камерите за видеонаблюдение е запечатано как Джонсън внася на ръце в асансьора пияната моделка.

След като се качили в апартамента, те се отдали на групов секс. Около 7 часа сутринта Смит пратила на приятеля си снимка, на която позира с Луна Джонсън. Два часа и половина по-късно тя е открита мъртва.   След смъртта на красавицата съпрузите са арестувани. Пред полицаите те заявяват, че не са взимали наркотици и не са дрогирали Ивана. Самата тя паднала от балкона, докато те спели.

Малайзийските власти подозират семейство Джонсън в употреба на наркотици и нарушение на имиграционното законодателство, но не успяват да докажат нито едното, нито другото. След 2 седмици те са освободени, без да им бъде повдигнато обвинение. Малайзийската полиция заключи, че Смит е загинала в резултат на нещастен случай. Семейството на красавицата наема бившия британски полицай Марк Уилямс-Томас за независимо разследване. След внимателно проучване на всички обстоятелства той стига до заключението, че момичето е било убито. Повторна аутопсия, направена в Холандия, разкрива, че синините по ръцете и главата й са се появили преди падането. Семейството на моделката подготвя нов иск срещу биткойн инвеститора и съпругата му. 

Семейство Джонсън споделя още пред „Дейли мейл”, че след като са излезели от ареста, са започнали да получават анонимни обаждания със заплахи, че дъщеря им ще бъде отвлечена. Заради безопасността си семейството се мести в Сингапур, а малко по-късно – в САЩ. Г-н Джонсън признава, че бизнесът му е пострадал сериозно. И той, и съпругата му са блокирали профилите си в социалната мрежа. Онлайн бизнесът на Луна Джонсън също е пострадал. „Уплашихме се! Повече не можем да живеем спокойно”, казва тя. И двамата са променили начина си на живот и сега имат шепа близки приятели. Стараят се да не привличат внимание и ограничават излизанията си само до училище и местния парк.


www.tinyurl.com/y5sss655



 



Тагове:   убийство,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043647
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031