Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2017 09:17 - Този прекалява: Наркодилърът от кресненското село Сливница Асен Андонов - Чората се оля! Показва среден пръст в съдебна зала, свидетели се объркаха в лъжите си
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 981 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  Младо момиче твърди "Уплашена съм" пред съдия Д. Узунова! image

Заплахи зад гърба на съдебния състав от обвиняемия Асен Андонов - Чората от кресненското с. Сливница, бяха отправени към наш репортер днес на дело в Окръжен съд Благоевград, в което той е подсъдим за търговия и разпространение на наркотици. С нервни жестове, заплашителна усмивка и дори показване на среден пръст, той се обърна и започна да показва заплашителни жестове, докато вниманието на съдия Диана Узунова беше съсредоточено върху свидетел по делото.

Пред съда днес дават показания петима свидетели и трима полицейски служители.

Показания ще даде Маргарита Маналова, която живее на семейни начела с обвиняемия.

Даниел Вангелов, Илияна Симеончева, Борислава Стратимирова и Васил Мелезимов, които миналата година тръгнали с кола към село Сливница, за да купят марихуана за Мелезимов, но тъй като той бил непълнолетен, сделката уреждал Даниел Вангелов, също се изправят пред съда днес.

Във въпросната вечер всички посрещнали обвиняемия на площада в селото и го откарали до дома му, от където той взел канабис и им го предал в замяна на 5лв.

На излизане от Сливница обаче, младежите били спрени за проверка от полицаи, които открили във Васил наркотичното вещество.

В показанията дадени до този момент от Илияна и Даниел стана ясно, че има огромно разминаване спрямо първите им показания, дадени веднага след случилото се в РУ – Сандански.

Илияна беше разпитана първа. Тя пелтечеше пред съда и не можеше да свърже адекватно думите си. Спомена и, че е уплашена, но на никой не стана ясно от какво или от кой се страхува младото момиче. Тя даваше хаотични отговори на въпроси, зададени от съда и отричаше да е виждала Чората да дава наркотици. Тъй като в първите си показания го е разпознала и тя бяха прочетени пред нея, Илияна съвсем се паникьоса и просто каза „не си спомням“.

Следващият разпитан беше Даниел Вангелов, който също беше видимо притеснен. Той каза пред съда, че Асен никога не им е продавал наркотици и подчертаваше непрекъснато, че това е истината. Заради тези твърдения, дългия разпит и обърканите му отговори, пред съда се прочетоха и неговите показания, дадени до сега по делото. В тях той изцяло обвинява Андонов, в това че е продавал наркотици. Дори споменава, как много пъти е водил клиенти при него.

Когато съдия Узунова го попита дали поддържа казаните от него думи в два разпита до сега, той отрече всичко. В този момент съдебният състав го извика наред за да потвърдят подписа му на дадените предишни показания от него. Тогава „Чората“ явно необезпокояван, от това, че се гледа дело срещу него, започна да отправя мръснишките си жестове към наш репортер, докато тих смях се чуваше от свидетелката по делото Илияна Симеончева, която очевидно доста се забавляваше на държанието на един криминалнопроявен, с който както тя спомена не имала нищо общо.

Чората е добре известен на хората в Кресна и съселяните си, държи се като недосегаем, позволява си волности, сякаш ще остане ненаказан. Ако част от свидетелите са били обработени и сега са се "уплашили", то "Чора", не си позволявай волности по отношение на репортерите ни, защото нас не можеш да уплашиш.! Това да ти е ясно...........!


http://www.struma.com/krimi/tozi-prekalyava-narkodilurut-ot-kresnenskoto-selo-slivnica-asen-andonov_120654/



Тагове:   дело,   наркодилър,   съд,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043815
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031