Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2017 09:25 - В китайски лаборатории е масовото производство на зомби наркотикът Спайс
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image  

Зомби наркотикът, който превръща улиците на британските градове във “филм на ужасите” се произвежда масово в китайски лаборатории от химици, работещи на черно, след това се доставя във Великобритания по пощата.

image

image
Забраненият наркотик Спайс се продава онлайн за Ј880 на килограм, което отваря възможността на дилърите да направят огромни печалби, като продават 4-грамово пакетче по улиците на Лондон за Ј60.
Репортер под прикритие, посетил една лаборатория, в покрайнините на Шанхай, бил помолен да дойде в полунощ, бил посрещнат от мъж, който обяснил, че веществото ще бъде произведено след няколко часа.
Химикът бил заобиколен от употребявани гумени ръкавици, флуоресцентна жълта течност и торби с бял прах и казал, че доставянето на 50 кг Спайс на месец във Великобритания няма да бъде проблем.
След като прахът се транспортира до Обединеното кралство, той се разтваря във вода, разпръсква се например върху канабис, изсушава се и се продава на зависими, които го пушат и изпадат в транс 100 пъти по-силен от канабиса.

image

image

image
Разследващ журналист от Sunday People посетил една от фабриките за Спайс споделя: “На срещата имаше неприятности. Той ми каза да дойда в лабораторията в полунощ и посещението ми бе много тайно и мистериозно. Той се обилно потеше и беше много разтревожен. Когато влязох в лабораторията, бях ударен от силна токсична миризма. Миришеше ужасно. Имаше малък офис в ляво и друга стая, където бяха барелите.”
С малък интерес към наркотика в Китай, е по-лесно за производителите да се занимават с бизнеса, но безпокойството е осезаемо, поради факта, че наркотици клас А се наказват със смърт.
Синтетичният канабис, който е сред наркотици клас Б, стига до потребители, много от които са бездомници, приличащи на зомбита.
Снимки на хора, лежащи по централните градски улици през деня, други, повръщащи.
Много жители и търговци в Манчестър призовават за повече действия от страна на властите, като твърдят, че хората са оставени “гърчещи се в агония” и “свлечени покрай стените” в пиковите часове.
В Блекпул хора са били “замръзнали на едно място”, като последица от наркотиците.

image

image

imageimage
Специалисти по наркотици предупреждават за епидемия от Спайс, която се разпространява от север на запад, предизвикваща вълна от престъпления и жертви, с които полицията и службите за спешна помощ се борят да се справят.
Описват го като притежаващ “физическите пристрастяващите качества на хероина и психологически пристрастяващите качества на крека” (бел.пр. крекът е форма на кокаина).
В Манчестър линейките сега се викат по десетки пъти на ден за случаи със Спайс.

image

image

image

 

 

image

 

 

image

image

 

image

По материали от http://www.dailymail.co.uk/news/article-4415868/Zombie-drug-Spice-mass-produced-Chinese-labs.html



Тагове:   наркотик,   спайс,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2044879
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031