Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2017 09:18 - Рак, диабет, Множествена склероза и Паркинсон не съществуват, твърди лечителят проф. Неумивакин
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 1164 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image        Над 4 десетилетия името на руският лечител №1 професор Иван Неумивакин е свързано неотменно с алтернативната медицина.

За създателят на медицината за космонавти рак, диабет, множествена склероза, болестта на Паркинсон не съществуват, ако червата ни са здрави. По думите на руския учен, хипертонията се преборва единствено с ходене. Проф. Неумивакин твърди, че се занимава само с науката за личната отговорност на всеки човек за здравето му.

image

проф. Иван Неумивакин е създателят на медицината за космонавти

 

Днешната медицина не се придържа и не прилага тези закони, въпреки че е наясно, че без тях е невъзможно да бъде излекувано каквото и да е заболяване. Идеята на съвременната медицина е да се дават големи суми пари за нова апаратура и скъпи медикаменти, казва Неумивакин.

По повод твърдението му, че не съществуват болести като множествената склероза и Паркинсон, проф. Неумивакин твърди, че състоянието на пациенти, за които лекарите твърдят, че страдат от тези две заболявания не е нищо друго освен болестно състояние на стомашно-чревния тракт. По думите му, хората страдат от продължителен запек, който понякога трае над две седмици. През цялото това време червата им не работят нормално. Това предизвиква тежко натравяне – нещо, което е по-коварно и от радиационно облъчване.

Професорът Неумивакин е категоричен, че не се ли нормализира работата на перисталтиката и червата, за „болните“ от МС и Паркинсон не може да се направи абсолютно нищо.

imageРуският учен твърди, че до този момент съвременната медицина не е излекувала нито един човек от заболявания като МС и Паркинсон. Причината – разчита единствено на лекарства. Професорът твърди, че след двуседмично лечение при него, хората спокойно излизат навън, а ръцете им спират да треперят. Иван Павлович признава, че са го изкарвали неведнъж престъпник, обвинявали са го дори в използването на неразрешени медикаменти. А той е отговорил на нападките и хулите с книгата „Пътят за избавяне от болести, които не съществуват – хипертония, диабет“

Заболяване като хипертония също не съществува, категоричен е професорът. По думите му, състоянието, наречено тежка хипертония е лечимо за не повече от три месеца.

Въпреки че по света над триста милиона души страдат от диабет,

проф. Неумивакин твърди в книгата си „Диабетът: митове и реалност“, че такова заболяване няма.

По думите на Иван Павлович това състояние се лекува само и единствено с физически едночасови упражнения всеки ден. За него тялото е двигателят на организма ни, ето защо, вместо да приемаме лекарства и да страдаме, трябва да се грижим за собствения организъм доста добре. Според Неумивакин всеки един с диагноза Диабет от медицината, трябва да наблягат основно на долните крайници. Именно в краката ни е цялата система, за която е нужна всекидневна гимнастика, за да започне самия организъм сам да изработва инсулин. Алтернативният лечител твърди, че всичко е физиология, ето защо е нужно в човешкия организъм да бъдат създадени едни добри условия за живот на клетките и тъканите. Професорът дава пример с днешните убийци – сладкишите с консерванти, оцветители, подсладители и стабилизатори.

„Как няма дете на 3-4 години да не развие състояние като диабетното“, гневи се Неумивакин.

image

проф. Иван Павлов Неумивакин в кабинет на клиниката си, в който се подлага на преглед

За него организмът на всеки човек се нуждае само от захарта, образувана като остатъчен продукт от хранителното преработване. А с „новите“ храни-убийци кръвната захар веднага бележи скок, а от своя страна панкреасът е принуден да „създава“ повече инсулин. Но задстомашната жлеза, твърди Неумивакин, не е вечна, в един момент и тя се задъхва.

Ето защо важно да има по-стабилно закаляване на организма с физически упражнения, храненето да е здравословно, да се консумират само полезни продукти като зеленчуци и плодове, например, а захарта да е само по рождени дни и поводи за празник. Спазва ли се това – диабет няма, както и рак, твърди Неумивакин.

image

По думите му, ракът е състояние, до което са се докарали сами неграмотните хора с преминаване на бариерата на „замърсяване“ на организма. Професорът твърди, че единствено по дъговата очна обвивка може да определи нивото на т.нар. затлачване на организма при конкретен човек и то в рамките на няколко минути. Условно, ако „мръсотията“ в организма е 1/3, то индивидът може да е с възпаления, перфорация или язва. Покачи ли се над 35%, професорът твърди, че ако в деня на прегледа няма онкологична проява, то след ден или два тя ще е неминуема! Клетката не може да съществува нормално, когато е замърсена и започва да мутира. Щом нейното тегло премине критичната граница, подобно на ядрен взрив, е, след това никой не може да помогне – това са т.нар. метастази.

За справяне с натрупаната шлака в клетките, професорът твърди, че може да се използва за премахването на мръсотията от тях единствено вода. По литър и половина на ден, а през лятото дори двойно повече. За Неумивакин чистата вода играе ролята на електролит. Водата е информация, енергия, твърди той. Ако човек не пие достатъчно вода, кръвта става по-гъста и „моторът“ – сърцето – не може да  изтласква в норма… Иван Павлович казва, че ако най-малките кръвоносни съдове – капилярите не работят добре, това означава, че сърцето няма как да изтласка гъстата кръв и тя се натрупва в големите кръвоносни съдове. От там се повишава кръвното и имаме налице състояние като хипертонията! И тъй като капилярите са в мускулите на организма ни, е важно да се стимулират с движение, гимнастика и физически упражнения всеки ден, без изключение.

image

Денят за всеки човек, без значение от възрастта му, е загубен, ако не отдели поне 30 минути за физическо, мускулно натоварване. За професора, ако човешкият организъм се разглежда фрагментарно, излиза, че заболявания не съществуват с прочистване на организма. Дъвчете добре храната и не пийте вода по време на хранене, защото в противен случая Вие правите всичко възможно тя да не може да се преработи. Научното обяснение – стомашният сок има в себе си солна киселина. Той преработва тестените изделия за половин-един час с по-слаба киселинна концентрация, докато за храни като риба, яйца, месо, се изисква доста по-силна киселинност и между два и три часа за усвояването й. Що се отнася до мазните храни – там времето е 4 и повече часа, за да се преварят в стомашния сок.

Приеме ли се течност по време на хранене, тя разрежда стомашния сок. И още – намалява концентрацията на киселината, което автоматично активира процес на гниене на храната. Загнилите остатъци се наслагват по стената на дебелото черво и никаква клизма не може да ги премахне, казва проф. Неумивакин. Това означава, че всичките токсини се всмукват и се превръщат в неделима част от клетката. Мръсотията веднага отива в черния дроб. Следва насоченост от черния към белия дроб, на който спира да му достига кислород. После сърцето прекарва през бъбреците мръсотията и най-накрая шлаката отива в кръвоносните съдове и ставите.

image

Алтернативният лечител съветва да се научим на правилно хранене. То включва освен полезни продукти, но и правилно дъвчене – докато всеки залък не се просмуче максимално от слюнката ни. Само по този начин сдъвканата храна ще отиде „като по масло“ в стомаха ни.

Никога не пийте вода по време на хранене, пийте преди или след като се нахраните. Ако наситете организма си с вода, той ще работи както трябва. Може в чашата вода преди хранене да капват по няколко капки кислородна вода,

съветва Неумивакин. Тя е нужна, за да функционира механизмът за защита на имунната система.

Кислородната вода или 5 до 10 капки от нея в чаша вода действа катализиращо.

Тя активира всички реакции на организма и мощно преработва и изхвърля цялата шлака от тялото ни. До седмица – 10 дни от организма ни излиза мръсотия със зловоние, което значи, че организмът се прочиства.

Никога не превишавайте дозата от 5-10 капки кислородна вода в чаша вода.

За да запазим сърцето си, трябва да се ползват природните механизми. Нужно е да се научим да се отнасяме правилно към нашето здраве – физически упражнения, хранене, периодична детоксикация.

Най-важна е водата – в нея е истината, категоричен е Неумивакин.

При промяна на начина на живот може да излекувате каквото и да е заболяване, дори онкологично, казва още проф. Неумивакин.



http://www.neumirai.org



Тагове:   рак,   склероза,   диабет,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2056575
Постинги: 4567
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930