Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2009 14:38 - СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С ТОВА??????????????????????
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове:
0



СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С ТОВА?????????????????????????????
http://bg.altermedia.info/?p=10325
ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕОКЛИПА!
Когато преди време публикувахме статията “Последствията от еднополовите бракове в Масачузетс, Сащ” искахме да ви запознаем със стряскащата истина и нещата, които се случват в страната на неограничените възможности. Статията бе наречена “манипулативна” и  “изпълнена с лъжи” от страна на гей активистите и техните поддръжници. Много хора все още не желаят да повярват в достоверността и, само защото нашият екип и страницата ни имат определени политически възгледи, които се различават от техните, въпреки че статията е преводна и не е писана от националисти.

Този видео-клип се явява продължение на темата. В него ще видите част от нещата, които бяха описани, в по-горе споменатата статия, със собствените си очи. В него ясно е документирано как в САЩ гей-лобизма е довел до абсурдни неща, включително на пропагандиране на хомосексуализъм сред деца на крехка възраст (1-3 клас). Въпреки, че огромна част от родителите на децата не са съгласни с подобна пропаганда, но са с вързани ръце, защото щатът Масачузетс е на страната на агресивните хомосексуалисти.

В нашата страна гей активистите от “Джемини” са известни с успешните си опити да пропагандират хомосексуализъм в училищата и със стремежа си да променят образователната система в тази насока. Ето няколко примера :

    Деца от 17 училища в София, Пловдив и Варна ще влязат в ролята на гейове, роми и инвалиди, за да разберат как се чувстват хората, подложени на дискриминация. Проектът е на гей организацията  „Джемини”. Той стартира този месец. Финансиран е от холандското правителство с 30 хил. лв.
    Децата ще прекарат един ден в ромско гето, ще трябва и да отидат на училище в инвалидна количка или с патерици.”
    в-к 24 Часа - 21.03.2009

    Проверка за дискриминация в учебниците обсъжда да направи Комисията за защита от дискриминация. Възможно е да започне и мониторинг в училищата, съобщи вчера в Русе Анели Чобанова. Организацията “Джемини” е подала жалба в комисията, че в учебниците като семейство се визират само мъж и жена, но не и еднополови двойки.

    (в-к Сега, юни 2008 г.)

    “В учебниците поне от 9-ти до 12-ти клас трябва да се обръща внимание на това, че светът е различен. Така например в часовете по литература както се учи за любовта на Яворов към Мина и Лора и това как тя е повлияла на произведенията му, трябва да се учи и за любовта на хомосексуалните автори, които са повлияни в творчеството си от своите партньори”, Аксиния Генчева пред в. “Новинар”.

    “Промяна трябва да има и в учебниците, защото в сегашните се споменава само за една различна група в българското общество и това са турците. Това е неадекватно, при положение че в България има роми, хора с увреждания, хомосексуални, имигранти…”

    Аксиния Генчева пред в-к Новинар, април 2008 г.

Тази спонсорирана от чужбина организация, както добре знаем, яростно пропагандира легализацията на гей “браковете”. Нека всички поддръжници на хомосексуалистите и въобще хора, които смятат този проблем за нещо безобидно и не засягащо ги, изгледат клипа в тази статия и проумеят, че нещата, които се случват в американските училища са следствие на легализирането на хомосексуалните връзки и осиновяването на деца от хомосексуалисти. Всеки родител трябва да се замисли дали желае неговото дете да бъде подложено на подобен тип агресивна пропаганда и травмиране - нещо, което без съмнение ще последва, ако гей активистите успеят с плановете си. Всеки нормален гражданин трябва да проумее, че това не е просто “запознаване” на малолетни деца с това “що е то хомосексуализъм”, а промиване на мозък и възпитаване в подобно поведение.

Това не е игра и хомосексуалистите, не се борят за “правата” си, а против нашите права. Това не е една безобидна ексцентричност, а нещо което пряко засяга нас, нашите деца и обществото като цяло. Наш дълг е да се борим срещу това движение и заедно да се противопоставим на моралния упадък и опитите за разрушаването на обществото ни!

Субтитрите на клипа са изготвени от нашия екип, а монтирани от читателя ни Campos, на който искаме да благодарим за помощта!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2056125
Постинги: 4558
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930