Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2009 14:59 - България днес - 13-годишен се обеси, имитирайки реалити шоу news.bg
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2009 15:11


13-годишен се обеси, имитирайки реалити шоу

news.bg

Размер на шрифта: a a a

image13-годишно момче е намерено обесено в Козлодуй, преде БНР. То се е обесило при игра, която наподобява екстремно телевизионно шоу, излъчвано в момента по една от националните телевизии.

Тялото му е намерено от полицаи снощи. То е висяло завързано с метално въже на една от катерушките на детска площадка.

Сигналът е подаден от възрастна жена, която е чула детски викове. Детето е било на площадката със свои приятели на възраст между осем и десет години.

Те играли на игра, в която се преодоляват различни етапи на трудност, свързани с физическата издръжливост.

Преди инцидента детето само се е завързало с метално въже за катерушката. Целта е била да се освободи от препятствието.

По случая  е образувано дознание.

Това са коментарите:


65. - 14:57 - От: в-во щом като имат пари за разни богати тв шоута да ги вложат направо за спонсориране на различни домове а не да чакат от бедните за есемеси и след това да се бият в гърдите че са помогнали и те с нещо за бедните ,болните и т.н.С чужда пита помен правят дето се казва 64. - 14:53 - От: Анонимен На телевизора има копче за изключване, вие сте тези, които трябва да го натиснете ако предаването не ви харесва. 63. - 14:45 - От: Анонимен "...аутопсия на тялото на детето ще установява дали то е можело да бъде спасено или смъртта е настъпила веднага." Ще бъде безобразие, ако се даде публичност на такава новина. МВР да си изрови отнякъде психолозите и да се посъветва с тях какво би предизвикало това в детските психики на другарчетата на това дете, които цял живот ще изпитват чувство на вина, че не са му помогнали.
Вчера гледах как едно дете в Америка свидетелствало срещу майка си и не я осъдили на смърт само за да не му вменят чувство за вина за цял живот. Ама у нас нема кой да мисли по тея въпроси... И после защо децата дават отклонения... 62. - 14:44 - Befehl vom Propagandaminister От: Dr.Joseph Goebbels Веднага да се спре излъчването по ТВ на глупави предавания от типа на "Форт Боаяр","Страх","Биг Брадър","Шоуто на Слави",чалга-канали и тем подобни простотии!
Щом нещо вреди на хората,най-вече на децата и младежта,трябва да бъде отстранявано незабавно!Точка!
Sieg heil! 61. - 14:38 - BG. - tretia sviat От: IL Tezi taka narecheni detski obekti, ne otgovariat na nikakav standart.Ako zapitame kmetstvata na koi standart otgovariat katerushkite, i kakvi sa kriteriite za tiahnata poddrajka podsiguriavashta bezopasno polzvane, nikoi nemoje da otgovori. S tezi dopotopni katerushki na snimkata v chujbina zapechatvat kmetstvoto i kogato kmeta sutrin pristiga, iasno razbira, che triabva da si tarsti nova rabota. 60. - 14:35 - ИМА И ПО-СТРАШНО. . . . От: Анонимен Това,което се е случило с горкото момче е страшно и не го пожелавам на никого ... Има обаче и още по-страшен ефект,който на първо време остава скрит за всички ни ... Това е масовото опростачване и затъпяване на децата ни под въздействието на тези "риалити" шоу програми и предавания от типа на Славчо Трифоновото,Азисовото и др. "Ефектът" от тях вече започваме да го виждаме все по-често ! ... 59. - 14:29 - От: edna maika Gorkoto dete ! Mnogo zalko - mnogo !! 58. - 14:26 - От: Анонимен на тези катерушки едно дете освен да се обеси, пребие или премаже слабините в железата при падане за друго не стават. Повечето катерушки за деца в България са тип "блок 20 от Ямбол" 57. - 14:24 - до ВВВ От: МММ Много е тъпо да имаш кирилица, а да пишеш на латиница.На това не му се вика свобода, а тъпотия и инатлък. 56. - 14:23 - От: kalin Я ги огледайте хубаво тези катерушки,ръждясало желязо ....опастно.Детето е отишло да играе няма на ,какво среща едно ръждиво студено неприветливо стърчащо желязо и решава да го използва по някакв начин облъчено от телевизионната помия представена за нещо готино и а то първобитно и примитивно отразител на обществото в,което живее. 55. - 14:22 - От: Анонимен идва ми да ревна от смех---тези са селяците--направил си е харакири 54. - 14:21 - От: Анонимен Никой не оплюва родителите. Въпросът се състои в това, че в такива случаи всички се оправдават с телевизионните програми.
Родителят е този който позволява или не нещо да се гледа, той определя правилата, той избира кое полезно или не за детето му. Той е пряко отговорен дали е подготвил детето си адекватно за света или в старанието си да му угажда му създава илюзорно безопасен свят, в който детето фантазира и смята, че всичко е възможно.
Преди години имаше дете, което скочи от много висок етаж на сграда, защото смяташе, че е като Батман...
Ето за това говоря. С децата трябва да се разговаря за нещата от живота по човешки начин и да им се обяснява. И да не избягват. Децата, лишени от внимание се капсулират в себе си и живеят във измислен свят, за който родителите често не подозират. 53. - 14:20 - Bulgaroamerikanski От: BBB Е СЕГА КАТО ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА,СИГУРНО СТАВАМЕ ПО-УМНИ АМА НЕЕЕЕ,ТЬПА РАБОТА,6TE SI PI6EM KOI KAKTO SI ISKA,ZATOVA SE NARI4A SVOBODA. 52. - 14:18 - От: Анонимен всичко е божа работа. Мъката по света няма край. Вчера се запознах с един възрастен мъж на около 60 години- незрящ. Питах го дали има деца, каза ми че преди 15 години в автомобилна катастрофа са загинали двамата му сина заедно със снахите му, които и двете били бременни. Всички са загинали в катастрофата. Това му се отразило на зрението и по-късно ослепял. Направо ми се подкосиха краката като го изслушах. И въпреки всичко поздравява, пожелава приятен ден, страшно възпитан човек. Така че ценете живота. Радвайте близките около вас и съседите си и си правете добрини вместо мръсотии, защото днес ни има, утре ни няма. 51. - 14:11 - От: Анонимен преди така се самоубиха деца под влияние на шоуто на Трите Хикса 50. - 14:10 - От: Анонимен да се забранят и закрият частните ТВ канали и техните изкукуригали началници които за кинти са готови да пускат порно, насилие и всякакви стоки боклуци чрез Биг Брадър, Страх и други подобни "зрелища" 49. - 14:08 - От: Анонимен Не е хубаво да се плюят родителите или другите деца. Мисля, че е нелепа случайност. Аз съм на 58 год и съм жена. Като малки ходехме на реката, нагазвахме до шия и оставяхме течението да ни повлече. Това беше увлекателна игра. Толкова лесно е било да се удавим. Да не са знаели моите родители какво правя, когато са били на работа. Съболезнования на родителите и бог да прости детето. 48. - 14:04 - . . От: bai h na tova mu se vika neshtasten incident, zashto tyrsite vina v nqkogo.. tova e sydba i nelepo stechenie na obstoqtelstvata 47. - 14:01 - От: Анонимен Е, как може телевизията да е виновна? А родителите не са виновни, че не са го научили да мисли? Или че не са научили децата си да се притичват на помощ на другарчето си?
Просто расте тъпо поколение, 13 годишни деца имат акъла на предучилищна възраст. 46. - 14:00 - От: kalin Ами се кефите на блуткави предавания,като Страх и Биг Брадар и ето го резултата.По едно време обвинявахте т.нар Кеч,но там през минута се казва Не правете това вкъщи.Обвинявате Филмите тъпите амверикански филми,ами що се кефите на тъпи амерински филми толкова вие и съзнанието.Има чудесни добри американски филми,но все трябва да са виновни.После вечерни часове,децата били виновни ,не ставали ,ще възпитавали и подобни глупотевини.Кефите на порочното и пошлото и искате да въвеждате драконовски първобитни мерки.Това сте извратени хора а претенции за социални възпитатели. 45. - 13:59 - хахахаха От: Анонимен Егати кретеноида:)))))))))))))))Напред към демокрацията.Какво дете бе:)на 13 .Егати лонгура малоумен 44. - 13:58 - Това е резултатът ! От: Анонимен При днешното развитие на децата 13 години не е детска възраст. Така,че не може да говорим за детска постъпка. Това просто е резултатът от идиотските шоу програми на Би Ти Ви и Нова,които освен да промиват мозъци и да затъпяват нацията друго не правят ! Жалко за момчето ! Хора - пазете си децата от "облъчване" особено от тези две телевизии ! 43. - 13:54 - От: Анонимен който има деца знае, че не можеш да опазиш децата на сто процента от времето през деня. Има и доза късмет и най-важното е в каква среда израстват децата. Есетствено, че ако детето ви дружи с деца, които обичат , бомбички и екстремни игри, тогава риска е по-голям, отколкото ако приятелите му са танцьори или любители на шахмата. 42. - 13:53 - От: gufs А сигурни ли сте, че не е Форт Боайар? Той уж е безобиден, но знаем ли какво си е помислило детето, оставено без надзор... Бог да го прости! 41. - 13:53 - От: Анонимен Tрибуквените изчезнаха по времето на КОСТОВ.
Кремиковци и Балкан бяха в списъка за ликвидация изготвен от Жан-аман от червени тикви,че и на манипулатори се правят ! 40. - 13:51 - Все другите виновни - както винаги От: Анонимен Не е ли крайно време да спрете да се оправдавате с телевизия, интернет и каквото и да било друго?!?
Децата са основно задължение на родителите им. Те са тези, които са отговорни за възпитанието и сигурността им. Ако първото се изпълни правилно, риска от второто значително са намалява.
Повечето родители изобщо не забелязват децата си, а после се оправдват със страничните фактори.
Ами интересувайте се повече от тях, говорете с тях, опознайте ги, за да не се окажете после изненадани от някое тяхно действие. 39. - 13:50 - Ботев - А вий? Вий сте. . . От: Анонимен Никой ли не обърна внимание, че децата са оставени без надзор!!! Че то в Козлодуй и АЕЦът, ако остане без надзор, ще гръмне. Човек, пишеш на латиница и спазващ законите е по-ценен от 10, пишещи на кирилица и незпазващи законите! Максим пише на кирилица, КАТаджиите, които са го спрели - също. В. Топлото също на кирилица е подписвал документите. Хайде, погледнете портретчето на св. св. Кирил и Методий, и радостни, че сте изпълнили гражданския си дълг след работа пак пресичайте неправилно, укрийте някой данък и кръшнете на половинката... 38. - 13:49 - ех. . . . От: стан х деца мили, какво става с вас. на къде сте тръгнали. що за щуротия е била тази? съболезнования на родителите. това е някакъв кошмар. 37. - 13:47 - От: IND Ето сега писах на кирилица, но с много грешки. Сега някой умен (мало...) сигурно пак ще се заяде. 36. - 13:46 - баси хората От: IND Абе хора, вие побъркани ли сте - тук става дума за трагедия а вие за някаква кирилца ми говорите. Както си иска така ще пише човека - ако иска и на китайски. Който не ми изнася и се преави на умен да не чете....


Тагове:   шоу,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043613
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031