Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2018 23:02 - ПРОТЕСТ ПРЕД МС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2836 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ТАКА НЯМА ДА СТИГНЕМ ДО ДОБРО РЕШЕНИЕ

Днес в 18 ч 30 мин имаше обявен протест срещу МС. Поканата към мен беше от асоциацията на потърлевшите от ЧСИ, но ми казаха, че организатор е Манол Глишев.Няма да крия, че връзката ми със семейството на Манол е от 1989 г, когато той нямаша и 10 години и помни много добре как ме арестуваха у тях през септември 1989 г. Отидох и видях, че там бяха предимно млади хора, които имаха мотивация да стоят на студа, за да изявят мнението и волята си.
При мен дойде офицер от МВР и ме попита дали знам, че протестът не е легитимен по смисъла на закона за митингите, протестите  и ...., защото не е внесено уведомително писмо до деловодството на Софийска община.
Останах учуден, но въпреки това останах докато ми стана прекалено студено и се прибрах в къщи. Бях нормално активен, но не можах  да разбера защо не се използва максимално законовата възможност за легален, силен и ефективен протест. Достатъчно е да спомена, че моите доматени и други протести постигнаха максимална цел именно поради законността си. Проблемът на сегашните власти, както и на предишните след 1944 г. са именно неспазването на създадените от тях закони и моето искане да се спазват.
Не отричам, че приемам всякакъв протест, независимо дали е вече законен, когато са изчерпани законовите възможности. Но да се прескача закона и да се обявява протест без реално приемливи аргументи считам за вредни, защото компрометират мотивираните законови протести и съзнателно изнасят от гражданските протести, като ги мотивират към административни нарушения и престъпления.
Това е контрапродуктивен начин за протест и аз няма да участвам в такива ситуации.



Гласувай:
4



1. attila - Комуниста да не е Дошъл на Власт със Законни Протести ?
07.02.2018 09:41
КОЛЕ !

В Грешка си !!!

Не ни Трябват Законни Протести, Защото Властта в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ е Незаконна от 1944 Година !

ДА СЕ ЗНАЕ !

Партии с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ !

Избори с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ !

Власт Придобита от Незаконни Партии чрез Незаконни Избори е НЕЗАКОННА !

Задунайската КОЧИНА от 74 години се Управлява от КОМУНИСТИ и МИЛИЦИОНЕРИ, Тоест ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ и от Децата и Внуците на Тези ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ !

Срещу ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ се Действа и ще се Действа само със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА !

Комуниста не е Дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори,той Дойде с Оръжие, Преврат и Съветски Танкове и Може да се Свали Само с КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !

Първо Трябва да се Атакуват Партийните Централи-БАРДАЦИ и Милиционерските Участъци-КУРВАРНИЦИ, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската Кочина са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, така че Която и да Атакувате няма да Сгрешите.

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ !

НЕ ГЛАСУВАЙ !

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ !

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 74 ГОДИНИ !

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ !

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l

цитирай
2. vladtepes - За протести
07.02.2018 13:48
В София има специализирано място за протести - бул. "Т. Александров" №31 близо до кръстовището с Ботев. Редно е да се използва по предназначение още повече, че в участъка няма наземен градски транспорт и алтернативни артерии за западните райони на София са Стамболийски и Сливница. В момента се подготвя ново място на ул. "Л. Кошут" №6, но има проблеми с финансирането на довършителните работи и вероятно довършването му ще се забави.
цитирай
3. bosia - до дракула
08.02.2018 09:38
Не може някакъв чиновник да ми определя място за протести. Протестиращият определя мястото, формата, причината, институцията или личността, против която протестира. Ако протестирам против идиотщините на Главния прокурор и ми определят за място на протест зоопарка какво ще стане?
Ако ти, дракулче се нуждаеш от това място си протестирай там. Аз ще протестирам там, където сам реша!
цитирай
4. vladtepes - За протестите
08.02.2018 11:32
Редно е в градовете, в които има арменска църква протестите да се провеждат пред нея. Така исканията могат лесно и бързо да бъдат представени пред компетентните служители. Зоопарка не е удачно място, там няма подготвени кадри да приемат и разгледат исканията.
цитирай
5. bosia - до Дракула
08.02.2018 12:53
Напротив, в зоопарка има и маймуни, които са произлезли от българина и имат по-висше разбиране за живота от българския избирател
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735452
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031