Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2017 18:16 - Президентът РАДЕВ категорично: Политиката на Евросъюза е СБЪРКАНА! Брюксел е ЗАПЛАХА за Европа! ПРОМЯНАТА ще дойде… Вижте кога!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Президентът РАДЕВ категорично: Политиката на Евросъюза е СБЪРКАНА! Брюксел е ЗАПЛАХА за Европа! ПРОМЯНАТА ще дойде… Вижте кога!  

imageПо време на традиционната среща на европейските лидери в Малта, българският президент Румен Радевподчерта, че ръководството на ЕС е изпаднало в дълбока заблуда по отношение на проблемите, с които се сблъскват, както отделните държави-членки, така и Евросъюза като цяло.

Няма що годе важен въпрос, според него, като се започне от сигурността на европейските граждани и се стигне до качеството на живот и жизнения стандарт, по който Европейската комисия да е заела позиция, адекватна на интересите и стремежите на европейските народи и държави.

На хората не е гарантирана абсолютно никаква сигурност. Нещо повече.  Почти ежемесечно сме свидетели на кървави атентати в най-големите европейски градове и столици. По официални данни, а знаем, че те често прикриват голяма част от истината, няколко хиляди са вече убитите и ранените при терористични атаки в различни европейски градове.

Преди два дни, атентат в лондонското метро,  рани иобезобрази 25 души. Миналата година, адски взрив на брюкселското летище Завентем уби 21 човека и рани над 300. Серия от атаки в Париж, Берлин, Лондон и в няколко италиански града отнеха живота на стотици хора. Джихадистите ги мачкат с камиони, залагат бомби, колят ги с ножове и брадви. Това е „сигурността“ на хората в така наречения Европейски съюз.

Напоследък един от най-големите проблеми, с които сесблъскват хората, особено в Европа, е комбинираният със заплахи ултиматум на Европейската комисия, да се интегрират мигрантите от арабския свят в държавите-членки на ЕС. Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Австрия, Италия категорично отказват да приемат каквито и да било мигранти. Защото именно те са в основата на бомбените и всякакви други атентати и покушения върху живота и здравето на хората в много европейски градове.

imageЗа да се изпълни сбърканата директива на Меркел и ЕК за „интеграция“ на мюсюлманските джихадисти, полицията в редица европейски страни, начиная с Германия, скрива многобройните случаи на побои, убийства и изнасилвания на невинни и беззащитни хора, извършени от „отмъстителите“ на Пророка.

Именно тези потресаващи факти, които говорят засъзнателно подготвяне на пълна анархия и беззаконие в доскоро мирните и спокойни европейски държави, принудиха нашият президент, защитавайки българския интерес, да се обърне с остри думи от конференцията в Малта към Брюксел. И да заяви, че цялата политика на ЕС е сбъркана от начало до край.

Според Румен Радев, политиката спрямо мигрантите трябва веднага да се ПРОМЕНИ. И то не на 180, а на 360 градуса. Адекватната намеса на ЕС в този случай, би означавала да се осигурят подходящи условия за живот на хората, но не в европейските страни, а в страните, откъдето те произхождат. Ако за засегнатите от войни и конфликти страни в Близкия Изток се отделят много повече средства за хуманитарна помощ и подобряване условията на живот, това ще намали рязко потока от мигранти. И естествено, джихадистите няма да преминават толкова лесно границите на европейските държави. Ако Интерпол и националните полицейски подразделения пресичат с твърда ръка всякакви опити за трафик на мигранти, това също ще спомогне за намаляване и ликвидиране на потока от мюсюлмански радикали, готови да колят и убиват в името на Пророка.

Румен Радев ясно заяви от Малта, че опитите за„интеграция“ по ЕС-овски, не само са се провалили. Те са сбъркани в самата си основа. Защото искат нещо невъзможно. Европейците да изоставят християнската си традиция и да се подчинят на чужди мюсюлмански, или производни на мюсюлманските, възгледи и обичаи.

imageПродължавайки нататък, президентът Радев бе категоричен, че ако Евросъюзът не спазва принципите на солидарност и взаимопомощ, ако не създаде условия за развитие на източноевропейските държави и изравняване стандарта на живот на старите и новите членове, то тогава проектът ЕС ще се разпадне. Поради простата причина, че богати и бедни страни не могат да живеят заедно в един съюз. Защото богатите винаги ще искат да експлоатират бедните. А бедните винаги ще изпитват гняв и омраза към страните, които ги ограбват.

По този начин, българският президент, солидаризирайки се с държавите от Вишеградската четворка, заяви на висок глас, че ЕС или ще се ПРОМЕНИ, или ще ИЗЧЕЗНЕ. Завинаги.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756266
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031