Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2020 10:34 - 12 стъпки за създаване на собствена пандемия
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 896 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 22.09.2020 10:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  12 стъпки за създаване на собствена пандемия

Или как да превърнете безвредния вирус в безгранична печалба за вас и вашите приятели Нилс Нилсен

image

Представете си, че разполагате с достатъчно ресурси и влияние, за да създадете глобална пандемия, какво трябва да направите? Как бихте започнали? И как най-добре да го превърнете във ваша полза и да увеличите печалбите си? Имаме отговорите точно тук. Прост план от 12 стъпки.

*

1.Намерете някои неясни критерии за това какво представлява симптомите, които искате хората да търсят. Всичко субективно, с което много хора могат да се идентифицират, е идеално. Нека вземем проблеми с паметта и / или объркване + няколко често срещани от списъка на Covid. Умората, болките са често срещани и достатъчно субективни. (При covid19 симптомите са: треска, суха кашлица, умора. По-рядко срещани симптоми: болки, болки в гърлото, диария, загуба на вкус или мирис, обрив или обезцветяване на пръстите на ръцете и краката)

Би било добра идея да вземем нещо, което е много често при възрастните хора, за да можем да използваме смъртта от старост като доказателство за смъртността на новия вирус.

*

2.Тогава ще ни трябва нещо биологично за тестване. Всяка РНК последователност би го направила, стига да не присъства в цялата популация. Ако беше, някой можеше да поиска имунитет на стадото много бързо. Всъщност това може да е РНК последователност, която в действителност не съществува при хората, но нещо, което би могло да съществува като замърсяване в лаборатории, например в прах или вода.

Това би било достатъчно за RT qPCR тест, който да се приеме като фалшиво положителен. Много RT PCR имат фалшиво положителни проценти от 3-5% и това би било достатъчно, за да създаде уплаха. (Що се отнася до Covid, фалшиво положителният процент е невъзможно да се знае със сигурност, тъй като нямаме златен стандарт за проверка, но за много други подобни тестове, средният фалшиво положителен процент е над 3%. И различни лабораториите тестват за различни последователности.

Можем да разчитаме, че лабораториите с прекалено напрежение са по-податливи на замърсяване, отколкото лабораториите, участващи в изследвания, знаейки, че ще бъдат проверени за точност, тези, които са дали над 3% фалшиви положителни резултати. Може би процентът на грешки за средната стресирана лаборатория е до 8%. BMJ отчита 5% като разумна оценка. С 8% бихме имали всички положителни тестове в САЩ, обяснени с фалшиви положителни резултати)

*

3.Тогава всички сме готови да тръгнем. Трябва само да твърдим, че сме открили нов набор от симптоми и това е свързано с нова РНК последователност. Започва със загуба на памет и объркване. С други думи, това е невротоксичен вирус и води до смърт по всички начини, по които възрастните хора могат да умрат, от инсулти, инфаркти, пневмония, бъбречна недостатъчност, сепсис, органна недостатъчност, дехидратация.

Няма значение дали пациентът все пак е бил близо до вратата на смъртните случаи поради съществуващи проблеми. Винаги можем да твърдим, че без новия ни вирус те нямаше да умрат. Кой би могъл да се противопостави на това? (Точно като Ковид; Хората умират от всякакви разстройства, които вече са имали преди теста на Ковид)

*

4.С някакво чудо вече открихме точно вируса, който е отговорен сред милионите различни вируси, които съществуват във всеки кубичен сантиметър въздух. Така че вече имаме да прочетем RT PCR тест. Това ни кара да изглеждаме като много компетентни изследователи. Разбира се, ние сме закупили запаси в големите тестови лаборатории преди време.

Купили сме запаси и от най-големите производители на ваксини, разбира се. Това най-накрая ще бъде най-големият производител на пари, надяваме се от години, тъй като ще бъде трудно да се получат антитела към нещо, което всъщност не съществува.

*

5.Така че сега просто трябва да разпространим новината, че нова смъртоносна пандемия се разпространява по целия свят и всяка държава трябва да започне да тества. Можем да разчитаме, че 5% хипохондрици в общата популация ще излязат първо да бъдат тествани.

Винаги ще отнеме известно време, докато всяка държава започне да увеличава тестовете си, така че графиките в началото да изглеждат експоненциални.

*

6.Всичко, от което се нуждаете сега, е хората да доведат своите стари и объркани възрастни хора за тестване и с 5% фалшиви положителни резултати скоро ще имаме повечето болнични легла, пълни със стари болни объркани пациенти.

Можем да разчитаме на лекарите да се отнасят агресивно с тях. Повечето от тези стари хора вече ще са на коктейл от наркотици, така че добавянето на още няколко наркотици като „героично лечение“ със сигурност ще ги изтласка от ръба.

Много от тях ще имат пневмония от сезонния грип, така че можем просто да удължим това, като ги поставим на вентилатори. Тогава те ще умрат месец по-късно и можем да кажем, че това не е бил грипът, тъй като сезонът на грипа трябваше да спре месец по-рано.

*

7.Графиките с положително тествани числа ще бъдат експоненциални в началото, но се изравняват, когато тестерите достигнат максималното си ниво. След известно време лаборантите ще бъдат изтощени и са склонни да станат небрежни, натискът за тестване ще бъде неумолим и лабораториите ще стават все по-мръсни и по-мръсни, а ние ще получаваме все по-високи и фалшиво положителни нива.

Обикновено медиите ще бъдат доволни да отчитат само броя на положителните тестове, но в случай че някой трябва да помисли за проверка на дела на положителните тестове в сравнение с общия брой тестове, те биха получили по-голям брой всяка седмица поради преуморените, склонни към грешки лабораторни работници.

В крайна сметка обществото ще остане без хипохондрици, които ще дойдат доброволно на тестове и мнозина ще са разбрали, че ако те тестват положително, ще бъдат събрани с наистина болни хора, незащитени, тъй като всички те имат един и същ вирус ... Така че кривите ще изравнете и започнете да слизате надолу.

*

8.Ако искате да унищожите икономиката по време на пандемията, ще накарате някой програмист да направи прогноза за милиони смъртни случаи (всъщност 70 милиона умират всяка година, така че това не е много трудно), ако не заключим обществото .

Просто трябва да ги изплашим да се заключат точно преди кривата да се изравни (когато изчерпваме 5% хипохондриците) и всички политици ще си помислят, че са спасили страната си.

*

9.Само за забавление, за да видим колко странно можем да накараме лековерните да действат, бихме могли да измислим различни стратегии за защита. Социалното дистанциране може да изглежда наистина смешно в супермаркет и всички оригинални начини за отдаване на чест са интересни, докосване на крака с лакът (дори ако сега кашляме в лактите).

Бихме могли да спечелим много пари и на маски, ръкавици и дезинфектанти.

*

1

0.За да спечелим пари от ваксини, ще започнем да тестваме антитела. Тук процентът на фалшиво положителните грешки е дори по-голям, така че лесно можем да получим 10% с антитела само от фалшиви положителни резултати. Но при повторно тестване статистически ще получим само един процент положителен тест, ако тестваме едни и същи хора.

Това означава, че можем да твърдим, че ще са ни необходими много ускорители на ваксината. За да увеличим максимално печалбата, можем да поставим нещо във ваксината, от което хората да се разболеят и след това да ги излекуваме с много скъпо лекарство, произведено от компания, в която вече сме инвестирали. Но за да сме сигурни, че максималният брой държави ще плати почти всяка цена за ваксината, трябва да изчакаме, докато те наистина са отчаяни.

*

1.Винаги можем да разчитаме на няколко вълни на вируса, тъй като обикновеният грип и настинки ще дойдат всяка година и ще убият стотици хиляди като всяка година, а 3-10% от тях ще тестват фалшиво положителен за нашия вирус всеки път.

Така че ние имаме фантастичен производител на пари от години: скъпи тестове, скъпи лекарства и скъпи ваксини за 7 милиарда души всяка година.

*

1

2.Можем да разчитаме, че лекарите са сигурни, че са прави във всичко, което правят. Те ще се противопоставят на всяка крачка и тъй като няма истинско ново заболяване, което да се излекува, изследванията ще се стигнат до безкрайни слепи улички. Това ще подготви всички лекари за приемане на ваксина.

Трябва само да се уверим, че няма евтино ефективно лекарство, което обикновено се предлага. Ако е така, винаги можем да платим на някои лекари, за да измислят някои числа, които да публикуват (като фалшивото отрицателно изследване на HydroxyChloroquin в Lancet).


 



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Защо във ваксините..
22.09.2020 11:54
има съставки, които водят до стерилитет. Не знам точно кои са. Има ги в състава на Гардасил.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756988
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031