Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2019 15:53 - Грижите за мигрантите в САЩ отклоняват средства за борба с наркотрафика
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
0



 image  

Пренасочването на ресурси от граничната сигурност за справяне с „хуманитарните нужди на мигрантите води до рекордно високи нива на контрабанда на наркотици през границата между САЩ и Мексико.

Това заяви в интервю за SiriusXM’s Breitbart News Daily Джеймс Керъл, директор на Американската служба за политиката на контрол на наркотиците.

„ Не мога да ви кажа колко лошо е това“, каза Керъл. Конфискуването на наркотици спадна, но не защото идват по-малко наркотици. Защото вниманието им трябва да бъде отклонено заради хуманитарните нужди, но това означава, че идват повече наркотици от всякога. ”

„Работата на граничните патрули е да ни защитават“, добави Керъл. „Това е, което искат да правят, но не могат да го направят заради случващото се – заради неработещата имиграционна система. Насърчаваме тези хора да дойдат.

Използването на федерални ресурси, предназначени за гранична сигурност, за “хуманитарни” усилия, компрометира способността на правителството да възпрепятства контрабандата на наркотици“, каза Керъл. „Това е, което тези мъже и жени искат да правят.

Те искат да защитят семействата си и приятелите си от тези отрови, които идват. Това е, което трябва да им позволим. Закрепете имиграционната система. Нека се върнат към защитата на САЩ и нека се върнем към въпроса за спасяването на човешки живот.“

“Граничните патрули са разтегнати толкова тънко, че имаме мили и мили от напълно незащитена граница, където те просто могат да пренасят масово наркотиците“, отбеляза Керъл.“ Нашите гранични патрули са толкова рехави, че не могат да изпълнят мисията, за която са предназначени, да защитят нашите граници.

Трябва да вършим хуманитарната работа. Разбираме това, но това, което се случва, е, че наркокартелите контролират реката от мексиканската страна и изпращат хора [през границата], които се опитват да се промъкнат в страната.

Те ги изпращат в един район, и граничният патрул трябва да им окаже хуманитарна помощ. Но по този начин мили от границата остават отворени. И тогава наркотрафикантите изпращат дрога през района, в който граничните патрули не могат да си вършат работата.“


www.tinyurl.com/yy23lza2




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2062516
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930