Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2018 14:01 - Млада полицайка показа цената на залавянето на откачил наркоман (СНИМКИ)
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 

На външен вид младата жена Кристин Ричмънд е твърде мила за професията на полицай-кинолог, но в нея живее истински боец. Веднъж на нея ѝ се наложило да влезе в схватка с наркоман - последствията от боя тя публикува във Фейсбук, а снимките ѝ станаха много популярни. Кристин Ричмънд от Запанда Вирджиния всеки ден се бори с престъпниците и никога не може да гарантира на близките си, че тя ще се прибере у дома довечера. През изминалите дни във Фейсбук тя сподели снимки от един свой обичаен ден. Фотосите шокираха нейните последователи.

 image

Рано сутринта Кристин получила сигнал, че до местния колеж се навърта подозрителен младеж. Пристигайки на мястото на инцидента, момичето решава да задържи хулигана без помощта на своя партньор, въпреки това, че пред нея бил се изправил 21-годишен младеж с тегло над 90 килограма. Той очевидно е бил под въздействието на наркотици и се е държал много агресивно. 

image

Кристин се опитала да задържи гамена с помощта на служебното си куче, но то не успяло да се справи със задачата. Наложило се полицайката да встъпи в ръкопашен бой. "Докато се биехме, очилата от лицето ми паднаха. Радиостанцията ми не работеше. Отвръщах на всеки получен удар от хулигана. Успях да хвана едната му ръка и да я окова с белезниците и така го държах до края на схватката", разказва Кристин.

image

Момичето си спомня, че в един момент хулиганът се опитал да ѝ отнеме пистолета, но не успял. Ако Кристин не бе забелязала това навреме, всичко можеше да има доста по-печален край. В клиниката лекарите установили, че тя има счупен нос и множество натъртвания. "Слава на Бога, след пет минути дойдоха моите партньори. За такива колеги само може да се мечтае. Единият от тях дори се извини, че са се забавили. Хулиганът обаче успя да рани моя сержант", разказва още Ричмънд. 

image

Кристин признава, че е успяла да удържи нарушителя само благодарение на ежедневните тренировки след работа. Ако не били те, едва ли тя би могла да напише своя шокиращ пост. Тя обаче не се смята за героиня, а своята история е искала да покаже на другите колеги, за да знаят, че трябва да се занимават с бойни изкуства поне веднъж в седмицата. 


www.tinyurl.com/ycdtwx8l




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2058262
Постинги: 4567
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930