Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 16:53 - Съпругата на Елвис Пресли с чудовищни разкрития: Шокира САЩ и света 41 години след смъртта му! (изповедта й + СНИМКИ)
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
 Любимата на Елвис Пресли – Присила Пресли хвърли страшната бомба толкова години по-късно! Съпругата на великия Елвис Пресли – Присила Пресли шокира Америка, а и света цели 41 години след края на Краля на рока. В свое скорошно интервю красавицата, останала единствената най-голяма любов в живота на Елвис, направи чудовищни разкрития. Присила заяви категорично, че зависимостта на певеца към забранените субстанции не се е появила просто ей така. Тя директно обвини американската армия в това, че е направила Елвис Пресли зависим. Всичко се случило, докато той е бил дислоциран в Германия. Където на него и на останалите войници са били давани различни и незаконни вещества. “През онова време на войниците са били давани много и забранени вещества, с цел да ги държат будни и във форма. Самият той ми го е казвал много пъти.
image
Те са имали маневри до ранните часове на нощта, 
а понякога не са спали с цели денонощия. Давали са им уж някакви лекарства и така е започнало всичко”, резкри Присила. Тя е категорична, че Елвис много пъти е искал да се откаже от зависимостта си, ненавижда я и правил опити да спре. Но организмът му вече бил привикнал. А стресът покрай звездната му кариера допълнително влошил нещата. “Накрая той просто се предаде. Беше отчаян, унил. Казваше ми, че ако може да се върне назад, никога нямаше да посегне към тази гадост. След като се разделихме, ние станахме най-добри приятели и той ми споделяше всичко. Чувахме се всеки ден и се разбирахме много по-добре, отколкото по време на брака ни”, казва Присила. Преди да почине, Елвис Пресли е написал писмо до своя мениджър. В което казва, че е крайно отвратен и изморен от живота си. И се нуждае от дълга почивка… Именно тези му думи говорят за желанието му да се самоубие. “Той осъзнаваше порока си и го мразеше. Но едновременно с това ако някой дойдеше при него и го накараше да спре, щеше да го изгони. Не търпеше да му се казва какво да прави”, разказва красивата Присила.


www.tinyurl.com/ybxpp9l8


Тагове:   Елвис Пресли,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2061802
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930