Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 10:47 - Най-могъща сила има майчината благословия! Изречете думите…
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.04.2018 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Няма нищо по-силно и по-чисто в света от майчината любов. Не е важно дали детето е на 5 или на 40 години. Никога не е прекалено късно за майчината благословия.
Тя ще служи като надежден талисман във всички трудни ситуации.

Ако имате проблемно дете – благословете го, ако детето ви е болни – също. Дори ако вашето дете е здраво, добро, послушно и никога не ви е създавало проблем – дайте своята благословия!
Пролетта винаги обещава нещо ново. Пролетта е вдъхновяващ сезон… Есента също е прекрасна. Някой отива на училище, друг – в университета, завръща се или заминава за чужбина, или създава свое семейство… Децата са тези, които движат света. Затова отделете няколко минутки от времето и ги благословете, за да се случва всичко в живота им така, както го заслужават. За да сте горди с тях. За да са здрави, щастливи и обичани! И за да може още дълго да им се радвате – на тях, и на техните деца!

Първото споменаване на благословията може да се намери в Стария завет на Библията. Бог казал на Адам и Ева да напълнят Земята с деца. Енергийно, детето е продължение на майката, нейният жив отпечатък…

Редица духовници твърдят, че мислите на майката могат да управляват живота на детето. Затова, когато вашето пораснало дете излиза вечер, за да се забавлява, не си мислете най-лошото. Дайте му благословията си да се забавлява разумно, но и така че сърцето му да се изпълни с щастие. Ако се замислите, ще се убедите дори и с примери от вашия собствен живот, че е точно така…


image

Чудотворната икона на Св. Богородица в Пазарджик – лекува болните и пази тези, които са я избрали за покровителка. Ако отидеш там и се помолиш с искрена вяра, ще чуеш глас, който уверява, че молбите ще се изпълнят.

Майчината благословия създава силен енергиен пашкул около детето, който не му позволява да попада в неприятности и направлява пътя му в правилното русло. Онзи, който е благословен от майка си, е неуязвим. Дайте своята майчина благословия дори за онова, което не одобрявате, но детето ви иска да го направи (заминаване в чужбина и т.н.).

Когато става дума за нещо наистина важно в живота, майката трябва да прочете молитва, а след това да каже благословията си. Думите на благословията са различни, интимни и важни за всяка майка, така както е различен живота на всеки един от нас. Вие знаете най-добре какво да кажете.

Благословена молитва на майката


www.tinyurl.com/yc7raojx



Тагове:   молитва,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2061692
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930