Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2018 11:22 - Без коментар! Това ли са материалите за деца, предхождащи Истанбуласката конвенция?!
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 


 

Това ли са материалите предхождащи Истамбулската конвенция, подготвящи обществото и по-специално децата за приемането на този документ, където в чл.4, т.3 "междудругото" и "случайно" се споменава за социален пол, сексуална ориентация,  а именно "прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имуществено състояние, рождение, сексуална ориентация, идентичност, основана на пола, възраст, здравословно състояние, увреждания, семейно положение, статут на мигрант или на бежанец, или друг статут."? А, да не забравяме, че в конвенцията съществува и отделен член, който забранява всякакви допълнителни документи, които да коригират или да отхвърлят части от нея. 

Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция.

На българския книжен пазар се разпространява “Енциклопедия в комикс”, която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. “трети пол”. Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно “оръжие” за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация. Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват “нормалността” на еднополовите отношения, смяната на пола и “третия пол”.

Майка към детето си: “Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено...” Дете пита майка си: “Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета...” Отговорът на майката: “Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола...” Изплашеното дете към майка си: “Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче...”

Майката я успокоява: “Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите...” Детето след успокояването: “Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни...” И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър-идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи – ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа – Джордж Сорос и неговите последователи – новите сектанти - „протестъри“, „зелени“, псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.

image

image

image

image

image

image

image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2062294
Постинги: 4578
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930