Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2018 10:58 - Антон Дончев: Джендърът е лудост! Пропаст
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Джендърът е против природата на Борисов, но той го приема, защото е команден, казва авторът на "Време разделно"

Антон Дончев: Джендърът е лудост! Пропаст пред Човечеството!

 

Европа е под зараза. Това е процес на разложение, на отчаяние, на отегчение. Човечеството все още не реагира нормално, защото не осъзнава пред каква пропаст е изправено. Няма друг пол освен мъжът и жената

Във връзка с разгорещените дебати „за“и „против“ Истанбулската конвенция, която въвежда термина „социален пол“ и дава определение за пола като „социално изградена роля“, както и опитите за навлизането на джендър доктрината в българската образователна система, потърсихме мнението на акад. Антон Дончев - най-четеният български писател, чийто роман „Време разделно“ е най-превежданата българска книга.

Ето какво каза пред Епицентър.бг Антон Дончев:

"Джендърът или н.нар,. социален пол е пропаст - пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично.

Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост!

Защо няма спирачки пред тази лудост? Защото джендърите се организират - не знам на каква основа, но днес с тази повреда в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството - такова, каквото го е създала природата. Джендър - обучение е една лудост!

Защо се подлагаме на тази лудост? За да се защити изключението, то трябва да се обедини. Тези хора, джендърите, имат една страхотна организация именно на този принцип – ние сме различни, дай да се обединим, защото ще ни унищожат. Те се самозащитават по един ужасен начин, като искат да се наложат над цялото Човечество - това е зараза! Ужасна зараза! Това прилича на тези, които са болни от СПИН и искат нарочно да заразят останалите, които са здрави. Защото е доказано, за съжаление, че хората се поддават, особено в по-млада възраст, на тази зараза. И това е страшното!

Европа е под зараза, защото те заемат позиции, с които могат да се налагат - те имат власт и пари. Те си поставиха за цел – да имаме пари, и успяха! Събраха толкова много пари, че започват да купуват, да плащат и да заплашват.

Защо Борисов им кляка?

Това е против неговата природа, но той е команден. Очевидно могат да му налагат нещо, което е абсолютно против неговата природа. Това е направо смешно – Борисов да приеме джендърите! Явно е, че тези хора, които имат парите и властта, успяват по някакъв начин да му въздействат. Какъв е начинът – не мога да кажа. Дали е власт, влияние ... не знам. Но очевидно, за да вземе подобно решение (да подкрепи Истанбулската конвенция -б.р.), трябва да е подвластен на нещо. Това не е нормално поведение – да се съгласиш да приемеш джендърите под маската за защита на жените от насилие. Ние и сега имаме достатъчно закони против насилието във всичките му форми. Но покрай това те вкарват джендърите – и затова е този огромен натиск.

Мисля, че нашите депутати няма да го гласуват. Не вярвам да го направят. Не вярвам!

Ако го направят, народът просто ще им обърне гръб! Те просто ще се отделят от народа. Народът няма да протестира за нещо, което се отделя от него. Народът просто ще каже: "Тези не са от нас!" Това е нещо, което не може да се възприеме от човека. Това е античовешко! Милиарди години природата е търпяла развитие в дадена посока и сега изведнъж някой казва: „Дай, да го ударим през гората!“ И насила иска да наложи това и на другите.

Джендърът атакува най-напред думата „естество”, атакува се пътят на развитие на Човечеството. Това е налудничавост! И то е много опасно! Това е най-опасното естество, защото здравата част – мюсюлмани, християни,араби и негри не само няма да го приемат, но могат да се опитат да унищожат тези, които го приемат.

Това е процес на разложение, на отчаяние, на отегчение, процес на онова, когато казваме: Да става, каквото ще! Човечеството все още не реагира нормално, защото не осъзнава пред каква пропаст е изправено. Това е абсолютна лудост! Да се подведем по нищожно малка част, без да имаме способността да ги накараме да се вразумят. Да, в годините тези хора са били преследвани и наказвани по ужасяващ начин, те са трупали ужасни чувства през тези години – гони ги Християнството, гони ги Ислямът, гони ги Будизмът. Затова са се събрали. Ами, хубаво, да се събират, но да не ни налагат своя начин на живот.

 

Няма друг пол освен мъжът и жената. И който се опита да наложи противното, поема тежка отговорност".





 http://epicenter.bg/article/Anton-Donchev--Dzhendarat-e-ludost--Propast-pred-Chovechestvoto-/145311/11/0


Тагове:   Антон Дончев,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043767
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031