Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2017 10:10 - ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПРАВЯТ ДЕЦАТА ВИ - ученици играят на секс тортичка в училище
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2017 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image       

„Искаме да направим секса по-забавен, затова си измисляме игри и събираме повече хора“. Това разказват ученици между пети и осми клас. Една от най-интересните игри, за които могат да ви разкажат тийнейджърите, безспорно е „Торта без свещички“, научи „Скандалните Новини“.

Правилата са прости – момчетата се събират в кръг, събуват си панталоните и си вадят „свещичките“. Едно момиче пък застава в центъра. Нейната задача е да задоволи орално всичките си приятелчета, научи още „Скандалните Новини“.

Уловката е, че това трябва да стане за време. Ако не успее да ги накара да свършат за определените минути, то трябва да „захлупи“ тези, които не са получили ласки, т.е. да прави секс с тях. Един вид тя се превръща в тортата, в която се набучват.

„Тази игра е причинила доста бременности при момичетата между пети и седми клас. Няма начин да им се забрани да я практикуват обаче“, разказва пред репортер на „Скандалните Новини“ Емил, който преди време е бил стажант в столично школо.

За тази игра са чували преподаватели и тийнейджъри и в елитна пловдивска гимназия, както и в Бургас.

„Хващали сме ги да го правят в тоалетните и в класните стаи след часовете. Наказваме ги, но това не значи, че не се събират да духат „свещички“ и в къщите си, та дори и в парковете“, убедени са учителите пред „Скандалните Новини“.

Учениците пък искрено се забавляват със секс игрите, които практикуват в междучасието и след училище.

„Събираме се у някого – момчета и момичета, и започваме да мастурбираме. Който свърши последен, се смята за победител. Наградата му е да си избере с кого да прави секс“, обяснява 13-годишната Антония пред „Скандалните Новини“.

Вече поне 5 пъти е участвала, като два пъти са я избирали да прави секс.

„Първият ми път беше преди година. Направих го с едно по-опитно момче, което не харесвах, но знаех, че ще ме научи на много неща“, допълва момичето пред журналиста Тодор Стефанов.

60% от младежите между 12 и 18 години водят активен сексуален живот, показва проучване на великотърновски лекари за миналата година.

56% от тях не използват презерватив, защото „намаляват удоволствието“ или защото партньорът им „не обичал“.

Повече от 205 пък не спазват нужната хигиена след полов акт, защото никой не им е обяснявал, че е нужно, разкрива още разследването.

23% казват, че са изнудвани да се целуват и да правят секс от свои връстници, сочи проучване на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“. 



Тагове:   училище,   деца,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2043732
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031