Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2017 11:10 - ОТВОРЕНО ПИСМО ПО ПОВОД 26 ЮНИ – МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОМАНИИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИЯ ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА БЛАГОЕВ
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 538 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        

Доволни ли сте всички Вие, които упорито и с особено настървение убеждавахте обществото, че марихуаната е безвредна, че марихуаната е полезна и трябва да се легализира? В почти всеки клас с ученици от 11 до 18 години има пушещи марихуана, доверили се на агресивната Ви реклама. Те са мотивирани, не само че удоволствието е невероятно, но и че могат да учат, да запаметяват по-добре от останалите си съученици, да се предпазят от болести. Това ли е истината? Успяхте да внушите на подрастващите, че лекарите нищо не разбират от здравето на човека и не могат да бъдат компетентни кое и какво вреди на човешкия организъм. Това ли е истината? Към това безумие се прибави и целенасоченото и системно обезличаване и подигравка от страна на изявяващи се обществено интересни лица с националните ни герои - Васил Левски, Христо Ботев и други, на българската история и култура чрез всякакви форми в публичното пространство. Подрастващите ни опонират, че не трябва да посочваме Васил Левски като пример за подражание, защото бил убиец на деца и затова е осъден съвсем основателно от турската империя. За Христо Ботев – дори не искаме да напишем „бисерите“, получени като информация от последна инстанция, показващи ширеща се агресивна система за заличаване на българската идентичност и създаване, както казва Христо Ботев – на „хермафродити“, духовни хермафродити.

  Обръщаме се към всички нормални родители, обичащи и грижещи се за децата си:

     Не позволявайте да пушат марихуана, защото тя е наркотик, който уврежда мозъка, психичната дейност на човека, репродуктивността му и създава още много други здравни проблеми и знайте това, което четат Вашите момчета и момичета!

     Не се страхувайте да ги възпитавате в обич към Родината, вярата, националните ни герои – дал Бог на България хиляди достойни синове и дъщери. Заедно изучавайте нашата история, култура и природа. С никакви пари, били те и милиарди, не може да се купят духовни ценности, да се купи любовта на родители и деца, да се купи човешката същност на хората!

    Не позволявайте мерзките финансови или извратените физически интереси на човешки недоразумения да унищожат децата Ви!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2058401
Постинги: 4567
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930