Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2016 11:52 - ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 1261 Коментари: 0 Гласове:
0



ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ!ИМА ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ, КОИТО МОГАТ ДА ВИ ДАДАТ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ, НО ИМА И ТЕСТОВЕ КОИТО ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ  

Тест Clear Doa - комбиниран тест с 6 параметъра:

Този тест е предназначен за определяне на количествата опиатни и наркотични субстанции в  човешката  урина.

Всяка лента от DOA TEST е на базата на специфична имунохимична реакция между антитела и антигени, за да анализира особена специфична съставка на спесимена на човешката урина. Пластинката отчита съревнованието за свързването на антителата. Когато лекарство присъства в спесимена на урината, то се състезава с лекарствените съединения за ограниченото количество оцветено от антитела съединение. Когато количеството лекарство е равно или повече от допустимата граница, то ще предотврати свръзването на опиатното съединение с антителата. Следователно един положителен специмен на урината няма да покаже оцветена лента в зоната на теста, отбелязвайки положителен резултат, докато наличието на оцветена лента индикира или означава негативен резултат.

Начин на употреба:

Прясната урина не изисква някаква специална обработка или предварително третиране. Ако количественият анализ не е извършен моментално спесимена от урина може да бъде замразен или поставен в хладилник при температура от 2 до 8 градуса за най-много 7 дни или замразен.

1.Всички материали и спесимени трябва да достигнат стайна температура.

2.Извадете тестовите ленти (6 бр.) от запечатаната фолийна кутийка.

3.Потопете лентите последователно (една по една) в спесимена от урина със стрелката сочеща към пробата. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от посочената от стрелката линия на максимума.

4.Задръжте всяка една лента в урината докато не се появи червеникав цвят в тестовата зона /приблизително 20 секунди/

5.Вземете лентата и я поставете върху чиста неабсорбираща повърхност или я оставете в урината ако нивото на урината не е по-високо от посочената от стрелката линия на максимума.

6. Отчетете резултатите между 3 и 8 минути.

Никога не интерпретирайте резултат след 10 минути!

Отчитане на резултатите:

Негативен: Появяват се две оцветени ленти. 

Позитивен: Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия . 

Невалиден: Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия – резултатът от теста е невалиден. 

Бележка: Много леко оцветена лента в зоната на тестовата линия индикира, че количеството амфетамин в пробата е близко до нивото на допустимата граница. Тези спесимени и други позитивни проби трябва да бъдат потвърдени чрез използването на алтернативен метод като GC/MS.

Предупреждения:

1.Употребява се за диагностика ин витро или за юридическа, съдебна експертиза само.

2.Не използвайте продукта след датата на изтичане на срока на годност.

3.Работете с всички спесимени сякаш са потенциално инфекциозни.

4.Не отваряйте металната, фолийната кутийка докато не сте готови за теста.

5.Използвайте нова чашка за спесимен от урина за всяка проба за да предотвратите кръстосано заразяване.

Амфетамините са набор от силни симпатикоминетични средства с терапевтично приложение.Най-разпространени от амфетамините са d-амфетамина и d,1-амфетамина. Те са главно стимулатори на централната нервна система предизвикващи невротрансмитерите и отделянето на епинефрин, норепинефрин и допамин в мозъка и тялото – довеждащи до еуфория, превъзбуда с усещане за енергичност,самоувереност и подвижност. Хроничната злоупотреба с амфетамини води до толерантност и привикване към опиатния ефект. Сърдечносъдовата система отговаря на амфетамина с повишаване на кръвното налягане и аритмия, той причинява още безпокойство, чувство на страх, параноя, халюцинации и психопатично поведение. Амфетаминът се метаболизира по много пътечки. В по-голяма степен киселата урина спомага за отделянето, екскрецията, докато алкалната такава го възпрепятствува. За 24 часа приблизително 79% от амфетамина се отделя в киселата урина и около 45% в алкалната. Характерно е и отделянето на 20% непроменен, неусвоен амфетамин. Това количество може да бъде открито до 1-2 дни след употребата му.

Метадонът е синтетичен опиат, който е клинично достъпен. Използва се клинично за лечение на болка, както и като допълнение при програми за пристрастени към морфин и хероин. Метадонът въздейства върху централната нервна и сърдечносъдовата системи като предизвиква респираторно и циркулационно подтискане. Метадонът също предизвиква миозис и увеличаване на тона на мускулите в долния гастроинтестинален тракт, докато намалява амплитудата на контракциите. Приеман в остри високи дози причинява аналгезия, седация, респираторно потискане и кома. След приемане на Метадон, главните съставки отделяни в урината са метадона и неговите метаболити, EDDP и EMPD. Обикновено при приемане на орална доза от 5 мг, метадонът и EDDP наброяват 5% от дозата в урината за 24 часа. В случаи на съпътстваща терапия, метадонът може да наброява 5-50% от дозата в урината за 24 часа и EDDP може да наброява 3-25% от дозата.

Кокаинът се извлича се от листата на растението кока. Кокаинът е силен стимулант на централната нервна система толкова добър колкото и локалния анестетик. Някои от психологическите ефекти, предизвикани от въздействието на кокаина са еуфория, увереност и чувство на прилив на енергия съпроводено с учестено сърцебиене, ускорен пулс, повишено кръвно налягане, разширяване на зениците, треперене и обилно изпотяване. Продължителното поемане на кокаин може да доведе до пристрастяване и психическа зависимост. Кокаинът обикновено се смърка, по-рядко се инжектира, пуши се и се втрива във венците. Той се изхвърля в урината като бензоилекронин в кратък период от време. Бензоилекронинът има биологичен жизнен цикъл от 5 до 8 часа, които са доста повече от колкото тези на Кокаина – 0,5 – 1,5 часа като общо би било възможно да бъде открит за 12 до 72 часа след употребата или откриването му.

Mетамфетаминът е най-популярния синтетик получаван от амфетамините. Той е силен симпатоминетичен стимулант с терапевтични приложения. Приемането му в големи дози води до стимулиране на централната нервна система и предизвиква еуфория, увереност, понижава апетита, дава прилив на енергия и сила. Също така предизвиква параноя, безпокойство и сърдечна аритмия. Той се изхвърля в урината като амфетамин и оксидирани и деаминирани производни. Понякога 10 до 40% от него се изхвърля в урината като неусвоен. Той обикновенно се открива в урината за около 3 до 5 дни след употребата му.

Морфин – Опоидните аналгетици – включват в себе си широка субстантна група, контролираща болката и потискането на нервната система. Постоянната им употреба води до привикване и може да причини нарушения в координацията, да подтисне решителността, води до хипотермия и кома. Морфинът се изхвърля като неметаболизиран в урината. Морфинът и морфиновия глюкоронид са в наличност в урината за няколко дни след употребата на опиатна доза.

ТНС – Марихуанно средство имащо редица биологични последствия при хората и се нарича още Канабиноид. Той действа като стимулант на централната нервна система, повишава настроението, чувствителността и чувствеността, предизвиква лоша координация, загуба на паметта, параноя, безпокойство, потиснатост, халюцинации и учестено сърцебиене. Големи дози канабиноид могат да доведат до зависимост и пристрастяване. Толерирането на сърдечни и психотропни вещества може да доведе до постоянна отпуснатост, инсомния, анорексия и ноусея. ТНС – е основната активна съставка на канабиноида. Главният метаболит изхвърлян в урината е 11-nor-9–ТНС–9–СООН, и може да се намери часове след употребата или са откриваеми в урината за 3 до 10 дни след пушенето.

 ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ!МАНИПУЛИРАНЕ НА ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ Предлагам тестове за наркотици, които излизат отрицателни.  Трябва просто да ми дадете информация какви точно тестове ще искате - тези на Clear в оранжевата опаковка или тези на Фромвулеви в прозрачни пликчета и имат много разновидности; освен това ми трябва инфо и какво вещество НЕ сте употребявали (няма значение - амфети, трева, кокаин, просто нещо, което НЕ сте взимали). Цената е 12лв за тест, като може и с куриер и наложен платеж за страната и доставката ще е за ваша сметка. Може и спешни доставки да се правят конкретно за София, но цената евентуално ще е малко по-висока. Същото важи и за страната.  пишете ми на testfree@mail.bg  поздрави! 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2045222
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031